Bosch KGV39VLEAS, Combina Frigorifica, 343 litri, Clasa E, Low Frost – Pareri si Review

Bosch KGV39VLEAS - 343 litri, Clasa E, 39 dB, Low Frost
Combina frigorifica Bosch KGV39VLEAS

Product Name: Bosch KGV39VLEAS

Product Description: Bosch KGV39VLEAS este o combina frigorifica cu volum de 343 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina are un sistem de racire Low Frost si un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.2

Sumar

Bosch KGV39VLEAS este o combina frigorifica eleganta, cu spatii interioare bine organizate si nivel rezonabil al zgomotului. Nivelul rezonabil al zgomotului, extragarantia oferita de producator si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice comercializate sub brandul Bosch. 

Pros

+ design modern;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ compartiment Vita Fresh;

+ tehnologie Fresh Sense;

+ extragarantie de 5 ani;

+ pret redus in aceasta perioada;

Cons

– sistemul de racire este de tip Low Frost;

– eficienta energetica nu este foarte buna;

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice produse de compania germana Bosch se bucura de o notorietate in crestere in ultimii ani. Principalele avantaje ale acestor electrocasnice sunt atat designul modern cat si fiabilitatea foarte buna, durata de utilizare fiind mai mare in comparatie cu cea a altor producatori. In plus, tehnologiile moderne utilizate eficientizeaza consumul si le imbunatatesc performantele. Bosch KGV39VLEAS este o combina frigorifica moderna iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia.

Combina frigorifica Bosch KGV39VLEAS

Bosch KGV39VLEAS – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Bosch KGV39VLEAS are un design minimalist, cu linii drepte si manere verticale incorporate in usi. Finisajele din inox completeaza designul modern, permitand integrarea facila a combinei alaturi de alte aparate electrocasnice gri sau argintii. Combina are un volum net de 343 litri din care 249 litri sunt alocati frigiderului si 94 litri congelatorului, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 65 x 201 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile pentru persoanele mai mici de statura. Alte combine frigorifice produse de Bosch care au specificatii tehnice bune sunt: Bosch KGE36ALCA, Bosch KGE49AICA, Bosch KGF39PIDP sau Bosch KGN39IJEA

Sistem de racire Low Frost

Bosch KGV39VLEAS are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, consumul anual de 233 kWh avand un cost lunar estimativ de 16 lei. Nivelul zgomotului are o valoare de 39 dB, putin mai mare in comparatie cu cea a altor modele de generatie noua. Sistemul de racire este de tip Low Frost, astfel ca va trebui sa decongelati manual congelatorul periodic, pentru a asigura functionarea corecta a compresorului. Panoul de control permite setarea facila a temperaturilor dar si activarea functiei de congelare rapida. Fiabilitatea buna a acestei combine frigorifice este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Bosch.

Bosch KGV39VLEAS

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are un compartiment Vita Fresh in partea inferioara, care permite setarea nivelului de umiditate in functie de tipul de legume sau fructe pastrate. Veti putea astfel sa va bucurati de proprietatile nutritive ale acestora o perioada mai lunga de timp. Deasupra acestui compartiment exista patru rafturi din sticla securizata si un raft metalic pentru sticlele de vin sau alte bauturi. Recipientele si cutiile mai mici vor putea fi pastrate pe unul din cele patru rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna iar ventilatorul asigura distribuirea uniforma a aerului rece in interior.

Congelatorul este impartit in trei sertare din care cel din mijloc permite depozitarea alimentelor mai voluminoase. Capacitatea de congelare este destul de redusa (4.5 Kg in 24 de ore) insa autonomia fara curent este mare (17 ore). Tehnologia Fresh Sense monitorizeaza mentine temperatura constanta in spatiile interioare cu ajutorul unor senzori, independent de temperatura ambientala din bucatarie. 

Puncte tari

+ design modern;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ compartiment Vita Fresh;

+ tehnologie Fresh Sense;

+ extragarantie de 5 ani;

+ pret redus in aceasta perioada;

Puncte slabe

– sistemul de racire este de tip Low Frost;

– eficienta energetica nu este foarte buna;

Concluzii

In concluzie, Bosch KGV39VLEAS este o combina frigorifica eleganta, cu spatii interioare bine organizate si nivel rezonabil al zgomotului. Nivelul rezonabil al zgomotului, extragarantia oferita de producator si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice comercializate sub brandul Bosch. 

Tags: