Combina frigorifica HEINNER HC-M305DGA++ review

? HEINNER HC-M305DGA++
Combina frigorifica HEINNER HC-M305DGA++

Product Name: HEINNER HC-M305DGA++

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Design
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4)
4.3

Sumar

HEINNER HC-M305DGA++ este o combina frigorifica cu design modern si un consum redus de energie. Compartimentarea buna a spatiilor interioare, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul de iluminare cu LED sunt alte avantaje ale acestei combina frigorifice comercializate sub brandul Heinner. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice sunt printre cele mai importante electrocasnice dintr-o casa, atat din prisma consumului energetic cat si al pretului de achizitie. Cele mai scumpe combine frigorifice sau frigidere sunt produse de companii germane de renume precum Miele, Liebherr, AEG sau Bosch iar cele mai ieftine sunt cele comercializate sub brandurile autohtone Hienner, Star-Light sau Arctic. Totusi, chiar si modelele mai ieftine au designuri moderne si folosesc tehnologii care asigura pastrarea alimentelor proaspete sau congelate in conditii optime. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica eleganta care se afla in portofoliul Heinner. 

Combina frigorifica HEINNER HC-M305DGA++

Combina frigorifica eleganta

HEINNER HC-M305DGA++ este o combina frigorifica cu design modern cu finisaje gri-antracit si manere orizontale incorporate in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta, insa acestea au balamale reversibile, putand sa fie modificate in functie de spatiul disponibil. Combina are dimensiuni de 59.5 x 63 x 188 cm si are un volum net total de 305 litri din care frigiderului ii sunt alocati 215 litri si congelatorului 90 de litri. 

Eficienta energetica A++

Compresorul combinei frigorifice HEINNER HC-M305DGA++ are un consum energetic anual de 223 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 12 lei. Nivelul zgomotului este de 40 dB ceea ce inseama ca nu va va deranja chiar daca veti lasa deschisa usa la bucatarie. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in tot frigiderul dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model. 

Spatiu frigorific incapator

Frigiderul are un compartiment pentru fructe si legume care asigura un nivel optim de umiditate pentru pastrarea proprietatilor nutritive ale acestora. Cele trei rafturi din sticla securizata aflate in partea superioara permit depozitarea unor vase sau alimente mai grele si se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc unor vase mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista alte cinci rafruri de diferite dimensiuni unde veti putea pastra atat sticle, borcane cat si cutii sau suportul pentru oua. Panoul de control este mecanic si permite setarea temperaturilor din cele doua spatii interioare in anumite niveluri prestabilite. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Combina frigorifica HEINNER HC-M305DGA++

Congelator cu volum de 90 litri

Congelatorul este impartit in 3 sertare cu dimensiuni aproximativ egale, unde veti putea pastra atat peste, carne si preparate din carne cat si legume sau deserturi fara ca acestea sa faca schimb de gusuturi. Capacitatea de congelare de 4.5 Kg in 24 de ore este suficient de buna, fiind comparabila cu a altor combine frigorifice cu volum similar. 

Puncte tari

+ design elegant

+ usi reversibile

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ sistem de iluminare cu LED

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– termostat mecanic

– lipsa unor sisteme si tehnologii moderne

Concluzii

In concluzie, HEINNER HC-M305DGA++ este o combina frigorifica cu design modern si un consum redus de energie. Compartimentarea buna a spatiilor interioare, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul de iluminare cu LED sunt alte avantaje ale acestei combina frigorifice comercializate sub brandul Heinner.