Beko RDNT271I30XBN, Frigider cu 2 usi, 250 Litri, Clasa A++, NeoFrost, 41 dB – Pareri si Review

🥇 Beko RDNT271I30XBN - 250 litri, Clasa A++, 41 dB, No Frost
Frigider cu 2 usi Beko RDNT271I30XBN

Product Name: Beko RDNT271I30XBN

Product Description: Beko RDNT271I30XBN este un frigider cu 2 usi care are un volum net de 250 litri si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Frigiderul utilizeaza tehnologia No Frost si are un nivel al zgomotului de 41 dB.

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.5

Sumar

Beko RDNT271I30XBN este un frigider cu 2 usi care are dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Sistemul de racire No Frost, functiile de racire si congelare rapida si extragarantia oferita de producator sunt alte avantaje ale acestui frigider din portofoliul Beko. 

Pros

+ design elegant

+ eficienta energetica A++

+ tehnologie Neo Frost

+ spatiu frigorific bine organizat

+ functii de racire si congelare rapida

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– pretul intreg este mare

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Frigiderul sau combine frigorifica au un consum insemnat de energie, de aceea este importat sa alegeti un model cu volum potrivit pentru familia dumneavoastra. De exemplu, daca nu consumati alimente congelate prea des, alegeti un frigider cu doua usi care are un congelator compact si un spatiu frigorific mai generos. Organizarea eficienta spatiului frigorific va va permite sa pastrati in conditii optime atat fructele si legumele cat si bauturile sau branzeturile proaspete. Beko RDNT271I30XBN este un astfel de frigider cu o compartimentare excelenta iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Frigider cu 2 usi Beko RDNT271I30XBN

Beko RDNT271I30XBN – frigider compact cu 2 usi

Frigiderul cu doua usi Beko RDNT271I30XBN are un design modern, usile avand unghiuri drepte si finisaje din inox ca si alte modele din portofoliul producatorului turcesc (Beko RDNE505E30ZXBN, Beko RDNE505E30DZMN sau Beko RDNE455K30ZXBN). Manerele orizontale sunt incorporate in usi si marcate cu un element decorativ cromat. Din pacate usile nu sunt reversibile, putand sa fie deschise doar inspre dreapta. Frigiderul are dimensiuni compacte (54 x 60 x 165 cm), putand fi instalat si intr-o bucatarie mai ingusta. Volumul frigiderului este de 250 litri (182 litri spatiul frigorific si 68 litri spatiul de congelare), acest model fiind potrivit pentru persoanele singure sau familiile fara copii. 

Sistem de racire Neo Frost

Beko RDNT271I30XBN are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual fiind estimat la 205 kWh (ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 12 lei). Desi este un model nou, nivelul zgomotului nu este foarte redus, valoarea de 41 dB fiind comparabila cu cea a unor modele de generatie mai veche. Acest model utilizeaza tehnologia Neo Frost si sisteme de racire No Frost si Dual Cooling care nu permit formarea ghetii in congelator si asigura umiditatea optima in spatiul frigorific. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RDNT271I30XBN

Spatiu frigorific bine organizat

Spatiul frigorific este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pentru a face loc vaselor sau alimentelor mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment mare pentru fructe si legume care isi vor pastra proprietatile nutritive mai mult timp. Sticlele cu bauturi, cutiile, borcanele si suportul pentru oua se vor putea pastra pe cele 4 rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu panou led asigura un nivel bun de vizibilitate in intregul spatiu frigorific. 

Congelatorul are o organizare similare cu doua rafturi pe usa si un raft din sticla securizata in interior. Capacitatea de congelare este de 3 Kg in 24 de ore iar autonomia maxima fara energie electrica este de cel mult 15 ore. Panoul de control contine un display digital tactil care permite ajustarea temperaturilor interioare sau activarea functiilor de racire si congelare rapida. Daca veti achizitiona acest frigider in perioada urmatoare veti putea beneficia de extragarantia extinsa de 5 ani oferita de Beko. 

Puncte tari

+ design elegant

+ eficienta energetica A++

+ tehnologie Neo Frost

+ spatiu frigorific bine organizat

+ functii de racire si congelare rapida

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Beko RDNT271I30XBN este un frigider cu 2 usi care are dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Sistemul de racire No Frost, functiile de racire si congelare rapida si extragarantia oferita de producator sunt alte avantaje ale acestui frigider din portofoliul Beko. 

Manual de utilizare Beko RDNT271I30XBN