Bosch KGN56XIDP, Combina Frigorifica, 508 litri, Clasa D, No Frost – Pareri si review

▷ Review ◁: Bosch KGN56XIDP - 508 litri, Clasa D, 40 dB, No Frost
Combina frigorifica Bosch KGN56XIDP

Product Name: Bosch KGN56XIDP

Product Description: Bosch KGN56XIDP este o combina frigorifica cu volum de 508 litri si eficienta energetica incadrata in clasa D. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 40 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Sisteme si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Bosch KGN56XIDP este o combina frigorifica cu design premium si volum generos. Organizarea moderna a spatiilor interioare, sistemul de racire No Frost si garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Bosch.  

Pros

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ organizare buna a spatiilor interioare;

+ sistem de racire No Frost;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D;

– pretul intreg este mare.

Compania germana Bosch este unul din cei mai importanti producatori de electrocasnice la nivel mondial. Portofoliul Bosch include atat electrocasnice mici, precum aspiratoare si aparate de bucatarie, cat si electrocasnice mari precum combine frigorifice, frigidere sau masini de spalat. Cele mai noi aparate electrocasnice produse de Bosch au specificatii tehnice foarte bune si o fiabilitate excelenta, confirmata de regula de o garantie suplimentara oferita de producator. Bosch KGN56XIDP este o astfel de combina frigorifica cu specificatii tehnice bune, iar in continuare va veti gasi o prezentare a acestui model.

Combina frigorifica Bosch KGN56XIDP

Bosch KGN56XIDP – combina frigorifica premium

Combina frigorifica Bosch KGN56XIDP are un design modern, cu finisaje din inox easy clean si manere verticale in partea exterioara a usilor. Directia de deschidere a usilor este inspre dreapta, insa acestea sunt reversibile, putand fi modificate in functie de spatiul de instalate. Acest model are un volum generos de 508 litri, din care spatiul frigorific are alocati 400 litri iar congelatorul 108 litri. Dimensiunile combinei sunt pe masura volumului (70 x 80 x 193 cm), accesul la rafturile superioare fiind mai dificil pentru copii. Alte aparate frigorifice cu un volum mai mare sunt: Beko RCNE560K40DXBN, Samsung RS68A8520S9/EF, Beko GN162341XBRN sau Beko GN163130ZGB.

No Frost Dual Cooling

Bosch KGN56XIDP are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa D, consumul anual fiind de 210 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 16 lei. Nivelul zgomotului este de 40 dB, o valoarea comparabila cu cea a altor modele cu volum mai mare de 500 de litri. Sistemul No Frost realizeaza racirea prin doua circuite independente, asigurand un nivel optim de umiditate in frigider si nepermitand formarea ghetii in congelator. Daca veti achizitiona acest model in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de Bosch. 

Compartimentare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o compartimentare moderna, cu compartimente 3 Vita Fresh in partea inferioara. Cel mai mare compartiment, asigura conditii optime de umiditate si temperatura pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Celelalte doua compartimente metin o temperatura constanta de 0 grade Celsius, potrivita pentru branzeturile, pestele si carnea proaspete. Deasupra acestor compartimente se afla 3 rafturi din sticla securizata si un raft metalic pentru sticlele de vin si alte bauturi. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic, unde veti putea pastra cutii, borcane sau sticle mai mici. Sistemul de iluminare este tip led si asigura o vizibilitate buna in intreg spatiul frigorific.

Congelatorul este impartit in 2 sertare transparente, din care cel superior este mai inalt, permitand depozitarea alimentelor mai voluminoase. Capacitatea de congelare este foarte generoasa (14 Kg in 24 de ore), iar autonomia fara curent este de 24 de ore. 

Bosch KGN56XIDP

Display digital tactil

Panoul de control extern are un display digital si selectoare tactile, pentru modificarea temperaturilor sau activarea functiilor suplimentare. Temperaturile din cele doua spatii pot fi setata in 4 trepte, existand si optiunile de racire si congelare rapida pentru protejarea alimentelor perisabile. Meniul permite si activarea modului eco, pentru economisirea energiei sau blocarea accesului copiilor. In cazul in care veti lasa una din cele doua usi deschise veti fi atentionati de un semnal sonor. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ organizare buna a spatiilor interioare;

+ sistem de racire No Frost;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D;

– pretul intreg este mare.

Concluzii

In concluzie, Bosch KGN56XIDP este o combina frigorifica cu design premium si volum generos. Organizarea moderna a spatiilor interioare, sistemul de racire No Frost si garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Bosch.