Combina frigorifica LG GBB60MCPFS review

  • Design
    (4.8)
  • Consum
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

LG GBB60MCPFS este o combina frigorifica cu un design atragator, cu spatii interioare bine organizate si cu un consum foarte redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, display-ul digital si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de LG o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Aparatele frigorifice incadrate in clasa premium au atat un design elegant, care le permite incadrarea in bucatariile moderne dar si specificatii foarte bune. Eficienta energetica buna, nivelul scazut al zgomotului sau compartimentarea eficienta a spatiilor sunt doar cateva dintre avantajele acestor aparate frigorifice. Chiar daca au un pret mai mare, aceste modele utilizeaza cele mai moderne tehnologii pentru mentinerea unui nivel optim de temperatura si umiditate dar si pentru eliminarea mirosurilor neplacute, alimentele putand sa fie pastrate o perioada mult mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica premium care este produsa de LG.

Combina frigorifica LG GBB60MCPFS

Combina frigorifica eleganta

LG GBB60MCPFS este o combina frigorifica cu design elegant gri-antracit si un display digital cu fudal negru in partea superioara. Usile combinei se deschid spre dreapta si au manere orizontale incorporate care permit deschiderea facila a acestora. Combina are dimensiuni de 59.5 x 60 x 210 cm si un volum net total de 343 de litri, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 4 persoane.

Eficienta energetica si silentiozitate

LG GBB60MCPFS are un compresor Inverter Linear cu un consum anual de energie de 178 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 10 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de doar 37 dB, aceasta combina fiind una dintre cele mai silentioase de pe piata.

Frigider bine compartimentat

Frigiderul are un volum de 250 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta in functie de necesitati. In partea inferioara exista un compartimente Fresh Balancer care este echipat cu un comutator pentru reglarea umiditatii optime pentru fructe si legume si un compartiment Fresh Converter care permite setarea temperaturii optime pentru carne, peste sau legume. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic pe care veti putea depozita sticle, borcane si recipiente de diferite marimi. Sistemul de iluminare ofera un nivel bun de lumina pentru intreg spatiul interior dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model.

Congelator incapator

Congelatorul are un volum de 93 de litri si este impartit in 3 compartimente, din care cel din mijloc este cel mai incapator. In plus, sistemul de iluminare cu LED permite accesul la alimentele congelate chiar si intr-un spatiu intunecos. Capacitatea de congelare de 14 Kg in 24 de ore este una foarte buna, la fel ca si autonomia de 16 ore in cazul unei pene de curent.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBB60MCPFS

Functii si tehnologii moderne

Panoul de control are un display digital cu afisaj alb si mai multe butoane cu touch care permit setarea facila a temperaturilor, activareaunor functii speciale sau blocarea meniului. Fiind un model premium, aceasta combina foloseste mai multe tehnologii moderne precum sistemul NatureFRESH si Multi Air Flow care asigura circulatia optima a aerului rece sau Bio Shield care nu permite dezvoltarea microbilor si bacteriilor in interior. In plus, orice defectiune de functionare va putea fi diagnosticata prin intermediul aplicatiei Smart Diagnosis care se poate instala pe orice smartphone.

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital

+ consum foarte redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ spatii interioare generoase bine compartimentate

+ tehnologii moderne

+ compresor cu garantie extinsa de 10 ani

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, LG GBB60MCPFS este o combina frigorifica cu un design atragator, cu spatii interioare bine organizate si cu un consum foarte redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, display-ul digital si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de LG o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.