Combina frigorifica Miele KFN 28132 ws review

  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Miele KFN 28132 ws este o combina frigorifica premium cu un consum de energie si spatii interioare foarte bine organizate. Calitatea materialelor si tehnologiile si functiile moderne fac din acest frigider o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mari. 

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice produse de compania germana Miele sunt recunoscute ca fiind unele din cele mai fiabile, fiind in topul vanzarilor in tarile din vestul Europei dar si in Statele Unite ale Americii. Fiind electrocasnice premium, pretul acestora este destul de ridicat, insa calitatea materialelor si fiabilitate foarte buna le asigura o durata lunga de viata, care o depaseste pe cea a aparatelor mai ieftine. Combinele frigorifice produse de Miele utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de compania germana care permit pastrarea un timp mai indelungat a alimentelor. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica care are specificatii foarte bune.

Combina frigorifica Miele KFN 28132

Combina frigorifica cu design clasic

Miele KFN 28132 ws este o combina frigorifica cu design clasic de culoare alba si manere verticale integrate pe lateralul usilor. Combina frigorifica are dimensiuni de 60 x 65.7 x 186 cm si se va incadra usor atat in bucatariile cu amenajare clasica cat si in cele mai moderne. Volumul net total al combinei este de 304 litri din care frigiderul are 209 litri iar congelatorul 95 de litri, fiind un model potrivit pentru familiile formate din doua sau trei persoane.

Eficienta energetica buna si zgomot redus

Miele KFN 28132 ws are un consum energetic anual de 232 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de aproxitativ 12.5 lei. Nivelul zgomotului este de asemenea unul redus, valoarea de 42 dB fiind comparabila cu cea a altor modele cu specificatii similare. Panoul de control are un afisaj digital si mai multe butoane pentru setarea temperaturilor din frigider si congelator.

Frigider cu spatiu ajustabil

Frigiderul este compartimentat cu 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta in functie de alimentele si vasele pe care doriti sa le depozitati. In partea de jos se afla un compartiment pentru fructe si legume care asigura o umiditate constanta care mentine fructele si legumele proaspete mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 3  rafturi din plastic, cel din partea inferioara fiind pentru sticle si recipiente mai mari iar celelalte pentru borcane, recipiente sau suportul de oua. Sistemul de iluminare cu led asigura o lumina puternica dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Miele KFN 28132

Congelator incapator

Congelatorul are trei compartimente aproximativ egale in care veti putea depozita diferite produse congelate fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Spatiul insa poate fi ajustat in functie de necesitati, prin scoaterea unor compartimente pentru depozitarea alimentelor mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 9 Kg in 24 de ore este una destul de buna, la fel ca si autonomia de 26 de ore in cazul unei pene de curent, timp in care alimentele vor fi pastrate la o temperatura scazuta.

Tehnologii moderne si curatare facila

Cele mai importante tehnologii utilizate de aceasta combina sunt DynaCool care utilizeaza un ventilator integrat pentru distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii si No Frost care previne formarea ghetii si elimina necesitatea decongelarii. In plus, combina are circuite separate pentru frigider si congelator care previne schimbul de mirosuri. Rafturile si compartimentele se scot usor, sunt rezistente la zgarieturi si pot fi spalate si in masina de spalat vase.

Puncte tari

+ design clasic elegant

+ display digital

+ consum redus de energie

+ frigider cu o compartimentare foarte buna

+ nivel scazut al zgomotului

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este unul ridicat

Concluzii

In concluzie, Miele KFN 28132 ws este o combina frigorifica premium cu un consum de energie si spatii interioare foarte bine organizate. Calitatea materialelor si tehnologiile si functiile moderne fac din acest frigider o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mari.