Beko RCNA406E60LZXRN, Combina Frigorifica, 362 litri, Clasa C, NeoFrost – Pareri si Review

▷ Review Beko RCNA406E60LZXRN - 362 litri, Clasa C, NeoFrost, 35 dB - Pareri
Beko-RCNA406E60LZXRN

Product Name: Beko RCNA406E60LZXRN

Product Description: Beko RCNA406E60LZXRN este o combina frigorifica cu volum net de 362 litri si eficienta energetica incadrata in clasa C. Combina are un nivel al zgomotului de 35 dB si utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum Neo Frost, EverFresh+ sau HarvestFresh+.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Beko RCNA406E60LZXRN este o combina frigorifica cu design premium si eficienta energetica buna. Organizarea buna a spatiilor interioare, tehnologiile moderne si extragarantia oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Beko.

Pros

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ origanizare eficienta a frigiderului;

+ tehnologii si functii moderne; 

+ extragarantie de 5 ani.

Cons

– pretul este destul de mare;

– rafturile superioare sunt mai greu accesibile pentru copii.

Aparatele electrocasnice produse de compania turceasca Beko se bucura de o popularitate in crestere in ultimii ani. Acest fapt se datoreaza raportului foarte bun dintre calitate si pret pe care aceste electrocasnice il ofera. Cele mai importante atuuri ale electrocasnicelor comercializate sub brandul Beko sunt designul elegant, consumul rezonabil si functiile moderne. In plus, tehnologiile dezvoltate de Beko le asigura o utilizare facila si le imbunatatesc performantele. Beko RCNA406E60LZXRN este o combina frigorifica cu specificatii tehnice bune, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

Beko-RCNA406E60LZXRN

Beko RCNA406E60LZXRN – combina frigorifica  eleganta

Combina frigorifica Beko RCNA406E60LZXRN are un design elegant, cu finisaje Dark Inox, care ii permit integrarea facila in orice bucatarie moderna. Combina are usi reversibile, modificarea directiei de deschidere putand sa fie facuta destul de usor. Volumul net al combinei este de 362 litri si este impartit astfel: 253 litri pentru spatiul frigorific si 109 litri pentru congelator. 

Dimensiunile acestui model sunt de 69.5 x 67 x 203 cm, instalarea putand sa fie facuta atat independent cat si incorporata in mobilierul din bucatarie, gratiei usilor cu deschidere la un unghi de 90 de grade. Alte combine frigorifice produse de Beko care ofera un raport corect intre calitate si pret sunt: Beko RCNA406E60LZXBRN sau Beko RCNA386E40ZXBN.

Sistem de racire Neo Frost

Beko RCNA406E60LZXRN are un compresor ProSmart Inverter, care este atat economic si silentios, dar mai ales fiabil. Eficienta energetica este incadrata in clasa C, pe o scara de la A la G, consumul anual de 171 kWh avand un cost estimativ lunar de aproximativ 15 lei. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, astfel ca nu il veti auzi chiar daca lasati usa deschisa la bucatarie.

Confirmarea fiabilitatii excelente a acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko. Sistemul de racire utilizeaza tehnologia Neo Frost cu doua sisteme de racire independente, care asigura un nivel optim de umiditate in frigider si nu permite formarea ghetii in congelator. 

Compartimentare moderna a frigiderului

Spatiul frigorific dispune de 3 rafturi din sticla securizata si de unul metalic pentru sticle in partea superioara. Fructele si legumele vor putea fi pastrate in compartimentul EverFresh+, care dispune de o umiditate controlata si de variatii minime de temperatura. In plus, tehnologia HarvestFresh+ cu 3 culori care simuleaza ciclul natural de lumina solara, asigura pastrarea proprietatilor nutritive ale fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. Pentru branzeturi, carne, peste si alte alimente perisabile exista un compartiment cu temperatura constanta de 0°C. Borcanele, cutiile si sticlele mai mici vor putea fi pastrate pe unul din cele 4 rafturi situate pe usa frigiderului.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, din care cel inferior ofera cel mai mic spatiu, fiind ideal pentru inghetata si alte deserturi. Capacitatea de congelare este e doar 6 Kg in 24 de ore, insa autonomia fara curent este foarte generoasa (33 ore). 

Combina frigorifica Beko RCNA406E60LZXRN

Panou de control extern

Panoul de control extern are un display digital si selectoare tactile care permit modificarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Tot de aici veti putea sa activati functiile de racire si congelare rapida sau modul de vacanta, care reduce consumul energetic pentru perioadele in care sunteti plecati. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna in frigider, insa contribuie si la eficienta energetica buna a acestui model. In cazul in care veti lasa usa frigiderului deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ origanizare eficienta a frigiderului;

+ tehnologii si functii moderne; 

+ extragarantie de 5 ani.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– rafturile superioare sunt mai greu accesibile pentru copii.

Concluzii

In concluzie, Beko RCNA406E60LZXRN este o combina frigorifica cu design premium si eficienta energetica buna. Organizarea buna a spatiilor interioare, tehnologiile moderne si extragarantia oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Beko.