Combina frigorifica Samsung RB38R7717S9/EF review

Samsung RB38R7717S9/EF
  • Consum
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Samsung RB38R7717S9/EF este o combina frigorifica premium cu un design elegant si spatii interioare foarte bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile si sistemele moderne si panoul de control cu display digital sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice de generatie noua.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea aparatelor frigorifice este facuta, in ultimul timp, si dupa designul si finisajele exterioare care pot sa influenteze decorul din bucatarie. O combina frigorifica eleganta poate avea finisaje din inox cu diferite elemente decorative cromate, care ii vor permite integrarea intr-o bucatarie cu amenajare contemporana sau moderna. Totusi, pe langa design, va trebui sa luati in considerare si alte aspecte importante precum consumul energetic, nivelul zgomotului, organizarea spatiilor interioare sau tehnologiile si sistemele utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica premium care este produsa de compania sud-coreeana Samsung. 

Combina frigorifica Samsung RB38R7717S9/EF

Combina frigorifica eleganta

Samsung RB38R7717S9/EF este o combina frigorifica cu un design elegant cu linii drepte si finisaje gri metalizat. Manaerele orizontale sunt integrate in usi, fiind decorate cu un element cromat si iluminate cu o lumina albastra. Cele doua usi sunt reversibile, directia de deschidere putand sa fie modificata in functie de configuratia spatiului din bucatarie. Acest model utilizeaza tehnologia SpaceMax care utilizeaza pereti subtiri pentru a maximiza volumul spatiilor interioare. Combina frigorifica are dimensiuni de 59.5 x 65 x 192 cm si un volum net total de 382 litri din care 252 de litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 130 de litri celui de congelare. 

Compresor cu eficienta energetica buna

Samsung RB38R7717S9/EF are un compresor Digital Inverter cu o racire foarte precisa si un consum energetic anual de 280 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica (A++), costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 15 lei. Desi are un volum generos, aceasta combina frigorifica are un nivel foarte redus al zgomotului (39 dB), astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria este deschisa spre spatiile de odihna si relaxare. 

Spatiu generos de refigerare 

Frigiderul este organizat cu ajutorul celor 2 rafturi din sticla securizata in partea superioara si a 2 compartimente cu inchidere etansa in partea inferioara. Primul compartiment asigura un nivel optim de umiditate pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor mai mult timp iar al doilea compartiment, Optimal Fresh Zone, asigura o temperatura constanta pentru carnea, pestele sau branzeturile proaspete. Pe usa frigoderului exista 6 rafturi pe care veti putea pastra atat sticle si cutii mai mari dar si borcane sau recipiente mici. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna in intreg frigiderul, dar contribuie si la eficienta energetica buna a acestui model. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB38R7717S9/EF

Congelator cu depozitare flexibila

Congelatorul este impartit in 3 sertare cu deschidere completa, in care veti putea pastra si cutii sau alimente mai voluminoase. In plus, acest model dispune de functia CoolSelect Plus care permite setarea temperaturilor intre plus 2 si minus 23 de grade Celsius in functie de alimentele pe care doriti sa le pastrati. Capacitatea de congelare de 15 Kg in 24 de ore este una excelenta, la fel ca si autonomia de 18 ore in cazul unei defectiuni a retelei electrice. 

Tehnologii de ultima generatie

Panoul de control are un display digital si permite setarea facila a temperaturilor din spatiilor interioare in 7 niveluri disponibile sau activarea unor functii precum racire sau congelare rapida sau mod de vacanta. Fiind un model premium, aceasta combina frigorifica utilizeaza tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Samsung precum Twin Cooling Plus care utilizeaza fluxuri independente de racire in frigider si congelator,ย  Metal Cooling care impiedica pierderea aerului rece la deschidere usii frigiderului sau No Frost care opreste acumularea de gheata pe alimente.

Puncte tari

+ design modern

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ panou de control intuitiv

+ frigider bine compartimentat

+ congelator cu organizare flexibila

+ tehnologii si sisteme moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Samsung RB38R7717S9/EF este o combina frigorifica premium cu un design elegant si spatii interioare foarte bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile si sistemele moderne si panoul de control cu display digital sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice de generatie noua.