Beko RCNA406E60LZXBRN, Combina Frigorifica, 362 litri, Clasa C, NeoFrost – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Beko RCNA406E60LZXBRN - 362 litri, clasa C, 35 dB, Neo Frost
Combina frigorifica Beko RCNA406E60LZXBRN

Product Name: Beko RCNA406E60LZXBRN

Product Description: Beko RCNA406E60LZXBRN este o combina frigorifica cu volum de 362 litri si eficienta energetica incadrata in clasa C. Combina utilizeaza un sistem de racire Neo Frost si are un nivel al zgomotului de 35 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Beko RCNA406E60LZXBRN este o combina frigorifica cu design modern si spatii interioare bine compartimentate. Eficienta energetica buna, tehnologiile moderne si garantiile extinse oferita de producator fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Pros

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse oferite de producator;

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

Alegerea aparatului frigorific nu este foarte usoara, trebuind sa va documentati pentru a nu face o alegere pe care sa o regretati. In primul rand stabiliti volumul necesar atat pentru spatiul frigorific cat si pentru congelator. Apoi, in functie de buget, alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna dar si cu un sistem de racire No Frost. Nu in cele din urma tineti cont de organizarea spatiilor interioare, de functiile optionale sau de finisajele exterioare. Beko RCNA406E60LZXBRN este o combina frigorifica eleganta cu specificatii tehnice bune, iar in cele ce urmeaza veti gasi o scurta prezentare a acestui model. 

Combina frigorifica Beko RCNA406E60LZXBRN

Beko RCNA406E60LZXBRN – combina frigorifica moderna

Combina frigorifica Beko RCNA406E60LZXBRN are un design modern cu finisaje dark inox si display digital minimalist in partea superioara. Usile sunt reversibile si au manere orizontale incorporate, care permit deschiderea facila a acestora. Acest model are un volum net de 362 litri care este impartit astfel: 253 litri spatiul frigorific si 109 litri congelatorul. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 67 x 202.5 cm, rafturile superioara fiind mai greu accesibile pentru copii. Alte combine frigorifice produse de Beko care au specificatii tehnice bune sunt: Beko RCNA386E40ZXBN, Beko RCNE560K40DXBN, Beko RCSA406K40WRN sau Beko RCNA406E40ZXBRN.

Compresor economic si silentios

Beko RCNA406E60LZXBRN are un compresor ProSmart Inverter care este durabil, economic si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa C (pe o scara de la A la G), consumul energetic anual de 171 kWh avand un cost estimativ lunar de 11.5 lei. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, o valoare mult mai redusa in comparatie cu modelele de generatie mai veche. Sistemul de racire este de tip No Frost, tehnologia NeoFrost Dual Cooling asigurand racirea prin curenti independenti pentru cele doua spatii interioare. Fiabilitatea excelenta a compresorului este confirmata de extragarantia de 10 ani oferita de Beko, prin inscrierea produsului pe site-ul dedicat

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o organizare moderna, cu doua compartimente in partea inferioara si trei rafturi din sticla si unul metalic in partea superioara. Primul compartiment beneficiaza de tehnologia HarvestFresh care utilizeaza trei culori pentru a simula ciclul natural de lumina solara, fructele si legumele putand fi pastrate mai mult timp. Al doilea compartiment asigura o temperatura mai redusa, care este ideala pentru carnea, pestele si branzeturile proaspete. Rafturile din sticla sunt ajustabile pe inaltime, iar cel metalic pentru sticle putand fi scos atunci cand nu este utilizat. Pe usa frigiderului exista alte patru rafturi din plastic unde veti putea pastra borcane, cutii sau recipiente de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu led din plafon asigura o vizibilitate buna iar in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor. 

Congelatorul este impartit in trei compartimente, unde veti putea pastra alimentele pe categorii pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare de 5 Kg in 24 de ore este destul de redusa, iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de cel mult 18 ore. 

Beko RCNA406E60LZXBRN

DIsplay digital extern

Panoul de control are un display digital cu fundal gri afisaj pe doua zone. Panoul contine si selectoare tactile care permit modificarea temperaturilor sau activarea functiilor de racire si congelare rapida sau activarea modului vacanta. Daca veti achizitiona aceasta combina frigorifica in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de Beko. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse oferite de producator;

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

Concluzii

In concluzie, Beko RCNA406E60LZXBRN este o combina frigorifica cu design modern si spatii interioare bine compartimentate. Eficienta energetica buna, tehnologiile moderne si garantiile extinse oferita de producator fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.