Combina frigorifica Whirlpool W9 921C W review

Whirlpool W9 921C W
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Whirlpool W9 921C W este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare generoase si bine organizate. Display-ul digital, consumul redus de energie si tehnologiile si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Whirlpool. 

Aparatele electrocasnice albe sunt preferate in continuare de foarte multi clienti deoarece se pot incadra intr-o varietate mare de designuri sau amenajari interioare. Desi nu sunt la fel de elegante ca aparatele electrocasnice cu finisaje din inox, combinele frigorifice, frigiderele sau masinile de spalat albe se pot incadra atat intr-un decor contemporan cat si intr-unul minimalist. Totusi, pe langa design, un aparat frigorific va trebui sa aiba si o compartimentare buna a spatiilor, o eficienta energetica buna sau un nivel scazut al zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de combina frigorifica de culoare alba cu specificatii tehnice excelente care este produsa de Whirlpool. 

Combina frigorifica Whirlpool W9 921C W

Combina frigorifica cu design minimalist

Whirlpool W9 921C W este o combina frigorifica moderna cu un design de culoare alba (Global White) si manere orizontale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este cea clasica spre dreapta insa acestea sunt reversibile, putand sa fie modificate destul de usor in functie de necesitati. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65.5 x 201.1 cm iar volumul net total este de 348 litri din care 72% sunt alocati spatiului de refrigerare (251 litri) si 28 % celui de congelare (97 litri).

Compresor economic

Whirlpool W9 921C W utilizeaza un compresor de generatie noua care are un nivel rezonabil al zgomotului si un consum redus de energie. Astfel, consumul anual de 271 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ iar costul lunar de utilizare este de cel mult 15 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, valoare de 42 dB este una suficient de mica pentru a nu va deranja chiar daca aveti o bucatarie care formeaza un spatiu comun cu holul sau livingroomul. 

Frigider cu organizare moderna

Spatiul frigorific este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata cu finisaje metalice care se pot ajusta pe inaltime pentru a putea depozita si vase mai voluminoase. In partea inferioara exsita 2 compartimente Fresh Box, unul care metine constanta temperatura de 0 grade Celsius si care este ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete (carne, peste, branzeturi sau unele legume si fructe) si unul care ofera un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic transparent unde veti putea pastra cutii, sticle sau borcane de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED este unul modern, oferind un nivel optim de vizibilitate si contribuind la eficienta energetica buna a combinei. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool W9 921C W

Congelator cu 2 compartimente si un sertar

Spatiul de congelare are o compartimentare moderna, fiind impartit in doua compartimente spatioase si un sertar unde veti putea pastra deserturile congelate. Capacitatea de congelare de 13 Kg in 24 de ore este una excelenta avand in vedere volumul congelatorului iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate la o temperatura optima cel mult 16 ore. 

Panou de control cu display digital

Panoul de control are un display digital monocolor si mai multe butoane cu touch care permit setarea temperaturilor in cele doua spatii sau activarea unor functii suplimentare precum cele de racire sau congelare rapida. Aceast model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Whirlpool precum 6th Sense Precision Control care asigura controlul constat al temperaturii si umiditatii in timp real sau Dual No Frost care utilizeaza fluxuri de aer independente in frigider si congelator. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ display digital

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ frigoder cu o compartimentare eficienta

+ functii utile

+ tehnologii moderne 

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Whirlpool W9 921C W este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare generoase si bine organizate. Display-ul digital, consumul redus de energie si tehnologiile si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Whirlpool. 

Manual Whirlpool W9 921C W