Combina frigorifica Arctic AK60406NFMT++ review

Arctic AK60406NFMT++
  • Consum
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Arctic AK60406NFMT++ este o combina frigorifica semi-incorporabile cu design elegant si spatii interioare bine compartimentate. Eficienta energetica buna, nivelul scazut al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Arctic. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Comania autohtona Arctic se situeaza in topul vanzarilor de aparate frigorifice in Romania, fiind preferata in special de clientii cu venituri mici si medii. Combinele frigorifice, frigiderele sau lazile frigorifice produse de Arctic au designuri simple si specificatii tehnice bune, oferind un raport excelent intre calitate si pret. In plus, modelele noi utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de Beko care permit reducerea consumului de energie si a zgomotului de functionare. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica moderna care se afla in portofoliul producatorului din Gaesti.

Combina frigorifica Arctic AK60406NFMT++

Combina frigorifica eleganta

Arctic AK60406NFMT++ este o combina frigorifica cu design modern Metal Look si manere verticale incorporate in partea exterioara a usilor. Acest model este semi-incorporabil, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat atat independent cat si incorporat in mobilierul din bucatarie. Usile se deschid spre dreapta la un unghi de 90 de grade, insa sunt reversibile, directia putand fi schimbata in functie de necesitati. Dimensiunile combinei sunt destul de compacte (59.5 x 66.5 x 203 cm) insa volumul total de 362 litri este unul generos, fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii.

Motor cu eficienta energetica A++

Arctic AK60406NFMT++ are un motor cu o eficienta energetica buna, consumul anual de energie de 282 kWh fiind incadrat in clasa energetica A++ iar costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 15 lei. Nivelul zgomotului de 40 dB este unul rezonabil, fiind comparabil cu cel al altor modele cu dimensiuni si specificatii similare. 

Frigider cu organizare moderna

Spatiul frigorific are un volul de 253 litri si este organizat cu ajutorul a 3 rafturi ajustabile din sticla securizata in partea superioara si a doua compartimente in partea inferioara. Primul compartiment mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius, fiind ideal pentru pastrarea branzeturilor, a pestelui sau a carnii care urmeaza sa fie consumate intr-un timp mai scurt. Dedesubt se afla un compartiment pentru fructe si legume care mentine un nivel optim de umiditate pentru ca proprietatile nutritive sa fie pastrate mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea sa depozitati sticle, cutii sau borcane de diferite marimi dar si suportul pentru oua.

Sistemul de iluminare cu LED contribuie la consumul redus si ofera un nivel optim de lumina pentru intreg spatiul de refrigerare iar in cazul in care ati uitat usa frigiderului deschisa veti fi atentionati de un sistem de avertizare sonora.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Arctic AK60406NFMT++

Congelator cu volum generos

Spatiul de congelare cu volum de 109 litri este impartit in 3 compartimente in care veti putea sa pastrati diferite tipuri de alimente fara ca acestea sa faca schimb de mirosuri si gusturi. Pentru pastrarea prospetimii alimentelor perisabile este indicat sa le pastrati in compartimentul superior care beneficiaza de functia Fast Freeze Zone. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este una destul de redusa, ceea ce nu se poate spune despre autonomia in cazul unei pene de curent care este de 33 de ore.

Tehnologii moderne

Termostatul mecanic este foarte usor de utilizat, permitand setarea temperaturilor din cele doua spatii in functie de temperatura ambientala. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne precum Full No Frost care impiedica formarea ghietii si asigura distribuirea uniforma a aerului rece cu ajutorul unui ventilator sau Air Flow Dual Tech care utilizeaza curenti multidirectionali de aer care previn deshidratatea aliemntelor. 

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ model semi-incorporabil

+ consum redus de energie

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ sisteme si tehnologii moderne

Puncte slabe

– lipsa unui display digital

– pretul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Arctic AK60406NFMT++ este o combina frigorifica semi-incorporabila cu design elegant si spatii interioare bine compartimentate. Eficienta energetica buna, nivelul scazut al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de Arctic.