Dus bucal Philips Sonicare AirFloss HX8211/02 Review

  • Beneficii
    (5)
  • Functii
    (4)
  • Pret
    (5)
4.7

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Pentru cei care s-au saturat de periuta clasica sau cea electrica si sunt in cautarea unui mod mai efficient de curatare a dintilor va recomandam sa incecati Philips Sonicare AirFloss. AirFloss poate fi utilizat cu apa sau apa de gura si beneficiaza de cea mai noua micro tehnologie Philips pentru a indeparta placa bacteriana inclusiv in locurile greu accesibile.

Dus-bucal-Philips-Sonicare-AirFloss

Majoritatea adultilor sufera de placa bacteriana intr-un anumit moment al vietii lor. Folosind Philips Sonicare AirFloss va puteti imbunatati sanatatea gingiilor in numai doua saptamani. Modul unic de curatare indeparteaza particulele de mancare si placa bacteriana dintre dinti, prevenind imbolnavirea gingiilor, prin stimularea delicata a lor.

Metoda inovativa folosita de AirFloss dezvoltata de Philips numita Microburst Technology aplica un jet rapid de micro picaturi de apa si aer sub presiune pentru a curata acolo unde nicio periuta nu poate ajunge. Duza AirFloss are un varf de orientare pentru a asigura curatarea dintre dinti. In momentul in care ati lipit duza de dinti apasati butonul de start si jetul de apa si aer va fi eliberat automat, permitandu-va sa curatati gingiile si toti dintii in umai 30 de secunde.

Irigator-bucal-Philips-Sonicare-AirFloss

Cititi si: review-ul la periuta de dinti electrica  Oral B smart 6

Cum se foloseste

Se umple rezervorul cu apa sau apa de gura preferata, se apasa butonul de start si se curata fiecare dinte incepand cu cei din fata si terminand cu cei din spate. Folosind cu regularitate dusul bucal Philips Sonicare AirFloss HX8211 va veti imbunatati sanatatea bucala si nu va veti mai intoarce la vechile metode de curatare a dintilor.

Beneficii

– activarea simpla la atingerea unui buton

– ofera acces usor in toate zonele gurii

– mult mai ergonomic si usor decat alte dusuri bucale

– dupa o incarcare de 24 de ore se poate folosi doua saptamani

– ajuta la insanatosirea gingiilor in doua saptamani

– ajuta la prevenirea cariilor