Epilator Braun Silk-Expert IPL BD 5009 review

  • Eficienta
    (5)
  • Tehnologii
    (5)
  • Pret
    (4)
4.7

Sumar

Chiar daca exista si unele modele de epilatoare IPL portabile, Braun Silk-Expert IPL BD 5009 aduce in avantajul vostru pana la 120000 de pulsatii si, astfel, o epilare profesionala cu rezultate vizibile chiar si dupa un an de zile. Ceea ce trebuie sa faceti, insa, este sa vedeti daca acest model Braun Silk-Expert IPL BD 5009 se potriveste tipului de ten sau de culoare a pielii pe care o aveti si a tipului de par, intrucat rezultatele si recomandarile pot diferi.

Un lucru care acapareaza viata de zi cu zi a doamnelor si domnisoarelor este modul in care arata si tot ceea ce inseamna tratamente de intretinere corporala si de infrumusetare, iar asta poate duce in unele cazuri si la numeroase vizite la saloanele de infrumusetare. Ceea ce ofera insa producatorii de aparate pentru intretinerea corporala este posibilitatea de a se bucura de efectele sau de posibilitatea de a face aceste tratamente in propria locuinta fara nici un fel de risc sau de probleme. Un exemplu pentru acest lucru si pentru ceea ce inseamna intretinerea corporala in propria locuinta este si epilatorul Braun Silk-Expert IPL BD 5009, iar efectele sau ceea ce poate aduce utilizarea sa se pot observa foarte usor.

Alegerea unui epilator tine de fiecare persoana si de ceea ce isi doreste, iar un prim criteriu de alegere a unui astfel de produs Braun Silk-Expert IPL BD 5009 este prin punerea in balanta a pretului sau cu cel al tratamentelor realizate la un salon sau clinica de infrumusetare. Realizarea insa a unei epilari definitive este cu siguranta de dorit pentru toate doamnele si domnisoarele, fie ca este vorba de maini, picioare sau despre alte zone ale corpului, iar acest model poate garanta acest lucru si poate garanta si un mod usor de utilizare. Controlul si utilizarea usoara se bucura si datorita designului pe care il are si a usurintei cu care il puteti prinde in mana si a usurintei cu care il puteti ghida pe orice parte a corpului pentru a obtine epilarea dorita.

Cititi si: alte reviewuri de epilatoare

Fiind un model de epilator cu o tehnologie IPL, acesta va garanteaza rezultate foarte bune si nu pune in pericol in nici un fel sanatatea voastra datorita numeroaselor teste clinice care au fost facute. Acest model Braun Silk-Expert IPL BD 5009 beneficiaza si de un senzor care ia in calcul in permanenta tipul de piele pe care il aveti pentru a seta intensitatea luminii astfel incat pielea sa fie protejata in permanenta. Daca nu sunteti un utilizator experimentat al unui epilator cu IPL, atunci acest model poate fi utilizat intr-un mod sensibil pentru o putere mai scazuta, dar si pentru cazul in care vreti sa va epilati intr-o zona mai sensibila.

Odata ce v-ati familiarizat cu acest model Braun Silk-Expert IPL BD 5009, puteti in cateva minute sa va epilati zona mainilor si a picioarelor fara nici un fel de efort si printr-o alunecare foarte usoara a epilatorului. Chiar daca exista si unele modele de epilatoare IPL portabile, acest model aduce in avantajul vostru pana la 120000 de pulsatii si, astfel, o epilare profesionala cu rezultate vizibile chiar si dupa un an de zile. Ceea ce trebuie sa faceti, insa, este sa vedeti daca acest model Braun Silk-Expert IPL BD 5009 se potriveste tipului de ten sau de culoare a pielii pe care o aveti si a tipului de par, intrucat rezultatele si recomandarile pot diferi. La fel de important este si faptul ca, pe langa un epilator foarte modern si eficient, mai puteti primi si un accesoriu de exfoliere sonica corporala.