▷Philips Lumea Advanced BRI920/00, Epilator IPL, 25000 impulsuri, SensoAdapt – Pareri si Review

▷Philips Lumea Advanced BRI920/00 Epilator IPL ⭐ Review si Pareri
Epilator IPL Philips Lumea Advanced BRI920/00

Product Name: Philips Lumea Advanced BRI920/00

Product Description: Review: Philips Lumea Advanced BRI920/00 este un epilator IPL cu un maner ergonomic si o utilizare de 250.000 de impulsuri. Epialtorul dispune de 5 setari de intensitate si de doua accesorii pentru corp si fata.

Brand: Philips

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Durata de viata
  (4.8)
 • Setari si accesorii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Philips Lumea Advanced BRI920/00 este un epilator IPL cu design ergonomic si durata lunga de viata. Cele 5 setari de intensitate, dispozitivul de retusat si garantia suplimentara sunt alte avantaje ale acestui epilator IPL din portofoliul Philips.

Pros

+ utilizare facila;

+ durata lunga de viata;

+ 5 setari de intensitate;

+ senzor de piele integrat;

+ dispozitiv de retusat inclus;

+ garantie extinsa.

Cons

– pretul este destul de mare;

– aparatul se incalzeste la utilizarea mai indelungata.

Utilizarea epilatoarelor clasice poate fi un proces dureros, mai ales pentru persoanele sensibile. Cea mai eficienta solutie pentru a elimina durerea este utilizarea unui epilator IPL. Aceste epilatoare utilizeaza impulusri de lumina pentru eliminarea firelor de par de pe picioare, maini sau zone sensibile. Trebuie sa retineti totusi ca epilatoarele IPL nu pot fi utilizate de catre persoanele care au un ton prea intunecat sau prea deschis al pielii. Philips Lumea Advanced BRI920/00 este un astfel de epilator IPL lansat recent, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

Philips Lumea Advanced BRI920/00 – design si dimensiuni

Philips Lumea Advanced BRI920/00

Philips Lumea Advanced BRI920/00 este un epilator IPL cu design si forma utilizate si de alte modele produse de Philips. Manerul ergonomic permite utilizarea facila cu o singura mana iar cablul de alimentare este suficient de lung. Aparatul poate fi utilizat atat pe maini si picioare cat si pe corp, axile sau in zona inghinala. 

Alte epilatoare performante pe care le-am analizat sunt: Philips Lumea SC1998/00 sau Braun Silk-expert PRO 3 PL3132.

Setari si utilizare

Epilator Philips Lumea Advanced BRI920/00

Philips Lumea Advanced BRI920/00 dispune de un senzor de piele integrat, care masoara tonul tratat la inceputul fiecarei utilizari, oprind emiterea impulsurilor in cazul detectarii unui ton prea intunecat. Lampa este proiectata sa reziste la 250.000 de pulsatii, ceea ce inseamna aproximativ 20 de ani durata de utilizare. Energia luminii poate fi setata in 5 trepte in functie de tipul pielii, iar filtrul UV protejeaza pielea in timpul utilizarii. Timpul de aplicare variaza intre 2 minute pentru zona fetei, 4 minute pentru zona inghinala si 15 minute pentru membrele inferioare. 

Accesorii si garantie

Epilator IPL Philips Lumea Advanced BRI920/00

In pachet sunt incluse 2 accesorii:

 • unul cu dimensiunea ferestrei de 4.1 cm2 care se utilizeaza pentru corp, picioare, brate, abdomen si axile;
 • unul cu dimensiunea ferestrei de 2 cm2 care dispune de un filtru suplimentar si care poate fi utilizat pentru barbie, maxilar si buza superioara.

In plus, exista si un dispozitiv de retusat cu baterii, Satin Compact care indeparteaza rapid chiar si cele mai fine fire de par facial. Pentru planificarea si urmarirea tratamentului puteti descarca aplicatia dedicata Lumea. 

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni si de 12 luni de garantie suplimentara la inregistrarea produsului pe site-ul Philips.

Puncte tari

+ utilizare facila;

+ lampa cu durata lunga de viata;

+ 5 setari de intensitate;

+ senzor de piele integrat;

+ dispozitiv de retusat inclus;

+ garantie extinsa.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– aparatul se incalzeste la utilizarea mai indelungata.

Concluzii

In concluzie, Philips Lumea Advanced BRI920/00 este un epilator IPL cu design ergonomic si lampa cu durata lunga de viata. Cele 5 setari de intensitate, dispozitivul de retusat si garantia suplimentara sunt alte avantaje ale acestui epilator IPL din portofoliul Philips.

button-3