Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00 review

Philips Lumea SC1998/00
  • Utilizare
  • Pulsatii
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Philips Lumea SC1998/00 este un epilator IPL modern, care asigura o indepartare eficienta a parului corporal dar si al celui din zona fetei. Forma ergonomica, numarul mare de pulsatii si accesoriile pentru fata si zona inghinala fac din acest epilator o alegere excelenta pentu femeile de toate varstele. 

» Profitati de reducerile de pana la 40% la produsele din cadrul campaniei Weekend Superstars de la eMag
Click aici pentru oferta

Epilarea corporala nu trebuie sa fie un proces dureros daca apelati la epilatoarele moderne care folosesc tehnologia IPL. Aceste epilatoare utilizeaza lumina intens pulsata pentru a reduce in mod gradual cantitatea de par, pielea ramanand fina si catifelata. Trebuie totusi sa luati in considerare ca aceste aparate nu se pot utiliza de catre persoanele care au un ten inchis la culoare sau care au parul roscat, blond deschis sau grizonat. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de epilator IPL de ultima generatie care este produs de Philips, una din cele mai inovatoare companii din acest domeniu.

Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00

Epilator IPL modern

Philips Lumea SC1998/00 este un epilator IPL de generatie noua cu un design rose gold si o forma care este utilizata si de alte modele ale producatorului olandez. Epilatorul are un maner ergonomic care permite utilizarea facila o perioada mai lunga de timp, fara sa oboseasca mana. Acest model utilizeaza un fir de alimentare astfel ca nu va trebuie sa mai aveti grija sa il incarcati periodic.

Numar mare de impulsuri

Philips Lumea SC1998/00 are un seonzor de nuanta  care masoara la inceputul fiecarei sedinte si pe parcursul acesteia nuanta pielii, ajustand automat setarea de energie luminoasa intr-una din cele 5 trepte disponibile. Epilatorul dispune de o lampa cu un numar de 250.000 de impulsuri care ii asigura o durata de utilizare de cel putin 5 ani, avand in vedere ca tratamentele de intretinere trebuie efectuate o data la 4 saptamani. Durata de aplicare variaza intre 2 minute pentru zonele fetei, 2.5 minute pentru axile, 4 minute pentru zona inghinala si 15 minute pentru gambe. Pentru siguranta utilizarii, aparatul este dotat cu un senzor de siguranta care previne pulsarea neintentionata care ar putea sa va afecteze vederea. 

Cititi si: alte reviewuri de epilatoare

Philips Lumea SC1998/00

Gama variata de accesorii

» Nu ratati reducerile de pana la 50% din cadrul campaniei Back to school de la eMag
Click aici pentru oferta

Accesoriul principal are o fereastra de emisie mare cu dimensiuni de 4 cm care permite aplicarea rapida pe suprafete mari precum picioarele. Acest accesoriu il veti putea utiliza atat pentru brate si picioare cat si pentru ombilic sau pentru axile. Al doilea accesoriu cu o fereastra de 2 cm se va putea utiliza pentru tratarea parului din zona inghinala, in timp ce accesoriul special pentru fata (2 cm) va putea trata diferite zone ale fetei precum barbie, perciuni sau buza superioara. In pachet veti mai gasi incluse si o laveta de curatare, o husa pentru transport si un adaptor pentru priza. 

Puncte tari

+ design modern

+ forma ergonomica

+ 250.000 de pulsatii

+ accesorii pentru fata si zona inghinata

+ senzor pentru detectarea nuantei pielii

+ senzor de siguranta

Puncte slabe

– pretul poate fi considerat un impediment

Concluzii

In concluzie, Philips Lumea SC1998/00 este un epilator IPL modern, care asigura o indepartare eficienta a parului corporal dar si al celui din zona fetei. Forma ergonomica, numarul mare de pulsatii si accesoriile pentru fata si zona inghinala fac din acest epilator o alegere excelenta pentu femeile de toate varstele. 

Manual Philips Lumea SC1998/00