Frigider LG GTF916PZPZD review

  • Design
    (5)
  • Consum
    (4.8)
  • Functii
    (5)
4.9

Multe bucatarii moderne fac parte dintr-un spatiu deschis care contine atat un spatiu de preparare si servire a mesei cat si o zona de relaxare. De aceea, aparatele electrocasnice de bucatarie trebuie sa aiba un design atragator care sa se poate incadra intr-un decor cu amenajare contemporana sau moderna. Pe langa design, un frigider pentru o astfel de bucatarie va trebui sa aiba un consum scazut de energie, un spatiu mare pentru depozitarea alimentelor dar si functii si tehnologii moderne. In continuare va vom prezenta un astfel de frigider modern cu capacitate mare produs de LG.

Frigider LG GTF916PZPZD

Frigider spatios si modern

LG GTF916PZPZD este un frigider cu doua usi cu un design extrem de elegant din inox si cu manere verticale aflate in partea exterioara a usilor. Volumul total al frigiderului de 592 litri este extrem de generos, acesta avand insa si dimensiuni pe masura: 184 x 86 x 73 cm. Consumul energetic este incadrat in cea de-a doua cea mai eficienta clasa A++, valoarea de 330 kWh insemnand un cost lunar de aproximativ 16 lei. Nivelul de zgomot de doar 38 dB este unul extrem de redus avand in vedere dimensiunile, astfel ca nu va deranja nici daca este amplasat in zona de dining.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GTF916PZPZD

Spatiu interior bine organizat

Frigiderul are un volum de 418 litri si este foarte bine compartimentat cu ajutorul celor doua rafturi din sticla securizata si a a celor doua compartimente speciale. In partea superioara se afla compartimentul pentru  produse proaspete, unde puteti depozita carnea pe care urmeaza sa o gatiti, iar in partea de jos se afla doua sertare pentru fructe si legume. Aceste sertare au un buton termostat cu doua pozitii pentru care permite utilizarea fluxului de racire pentru a pastra prospetimea fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp.

Pe usa frigiderului se afla si recipientul pentru apa al dozatorului, care poate fi transformat intr-un sertar simplu daca ii indepartati capacul. Celelate doua sertare mari si doua mici de pe usa vor putea fi folosite atat pentru sticle si recipiente mai mici cat si pentru suportul de oua. Sistemul de iluminare cu led este extrem de eficient si are o durata de viata de pana la 5 ori mai mare in comparatie cu lampile conventionale.

Congelator incapator

Volumul congelatorului este de 174 de litri fiind impartit de raftul din sticla securizata care se poate ajusta in functie de preferinte. Exista un compartiment special cu utilizare facila pentru cuburile de gheata dar si doua rafturi pe usa congelatorului unde veti putea depozita diferite deserturi pe termen mai scurt. Congelatorul beneficiaza de un sistem proriu de iluminare iar pentru ajustarea temperaturii va trebui sa rotiti butonul termostat din interior.

Functii si tehnologii

Panoul de control electronic este situat in partea inferioara a usii congelatorului si este format din patru butoane si un afisaj cu LED. Temperatura frigiderului se poate seta in 7 pasi intre 0 si 6 grade Celsius, iar pentru racirea rapida puteti utiliza functia Freeze care se va va opri automat cand temperatura atinge un nivel corespunzator.

LG GTF916PZPZD beneficiaza de un flux de aer multidirectional Multi Air Flow atat in frigider cat si in congelator care impreuna cu tehnologia Total No Frost asigura o racire si uniforma pe toate rafturile si in toate sertarele. Sistemul LG Door Cooling ajuta la racirea mai rapida cu pana la 35% a alimentelor si mentinerea unei temperaturi scazute pentru rafturile de pe usa. Functia Smart Diagnosis permite diagnosticarea defctiunilor cu ajutorul aplicatiei mobile, iar alarma sonora va va anunta daca ati uitat usa frigiderului sau congelatorului deschise.

Puncte tari

+ design elegant

+ volum mare

+ consum redus de energie

+ silentiozitate

+ dozator apa

Puncte slabe

– usile nu sunt reversibile

Concluzii

In concluzie, LG GTF916PZPZD este un frigider cu un design elegant, un volum mare de depozitare si un nivel extrem de scazut al zgomotului. Compartimentarea excelenta, dispenserul pentru apa sau diagnosticarea cu ajutorul aplicatiei de mobil fac din acest frigider o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.