Combina frigorifica Arctic AK54270+ review

  • Consum
    (4)
  • Functii
    (4)
  • Pret
    (5)
4.3

Sumar

Arctic AK54270+ este o combina frigorifica moderna, cu un consum scazut si o silentiozitate redusa. Buna compratimentare a frigiderului si congelatorului, functiile si tehnologiile de ultima ora folosite si pretul extrem de competitiv fac din aceasta combina frigorifica o alegere foarte buna pentru orice familie.

Frigiderul este alaturi de aragaz cel mai important aparat electrocasnic din bucatarie care ne permite sa pastram alimentele, legumele si fructele proaspete o perioada mai lunga de timp. In plus, o combina frigorifica sau un frigider este unul din cei mai mari consumatori de energie din casa din cauza faptului ca trebuie sa functioneze fara intrerupere. De aceea, atunci cand doriti achizitionarea unei noi combine frigorifice va trebui sa luati in calcul cateva aspecte importante precum dimensiunea, consumul, nivelul zgomotului sau tehnologiile folosite. In ultima perioada, exista tot mai multe frigidere care ofera un consum scazut si diferite tehnologii de ultima ora la un pret mai scazut. Un astfel de producator este Arctic, iar astazi va vom prezenta o combina frigorifica cu un raport calitate pret excelent.

Combina frigorifica Arctic AK54270+

Silentiozitate si consum redus

Arctic AK54270+ este o combina frigorifica cu un design clasic de culoare alba, cu manere situate pe laterala usilor de la frigider si congelator. Combina are dimensiuni de 170.5 x 54 x 60 cm, avand un volum total de 262 de litri, fiind perfecta pentru o familie formata din 3-4 persoane. Combina frigorifica are un singur compresor si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, avand un consum anual de 257 kWh, cu pana la 24% mai putin comparativ cu o combina frigorifica similara incadrata in clasa A. Nivelul zgomotului este unul foarte redus, avand o valoare de doar 40 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca il puneti intr-un open space.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Arctic AK54270+

Compartimentare eficienta

Frigiderul are un volum de 175 de litri fiind compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi ajustabile din sticla securizata pe care puteti depozita pana la 25 de Kg de alimente. In plus, exista si un compartiment special pentru fucte si legume unde le veti putea pastra o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista 4 suporturi ajustabile, astfel ca veti putea depozita usor chiar si recipiente cu dimensiuni mai mari. Iluminatul frigiderului este asigurat de led cu un consum redus si o eficienta ridicata. Congelatorul este situat in partea inferioara a combinei frigorifice si este compartimentat cu 3 sertare. Sertarul superior foloseste tehnologia Fast Free Zone cu ajutorul careia alimentele vor fi congelate mult mai rapid. Capacitatea de congelare a combinei este de 4 kg/24 ore, iar autonomia fara curent poate ajunge la 16 ore.

Consum Arctic AK54270+

Functii si tehnologii moderne

Poate cea mai importanta tehnologie folosita de combina frigorifica Arctic AK54270+ este sistemul antibacterian cu microparticule de argint care nu permite dezvoltarea bacteriilor pe peretii frigiderului. Alte functii care va pot ajuta sa pastrati alimentele proaspete o perioada mai lunga de timp  sunt Garden Fresh pentru legume sau XXL Bottle pentru sticle mai mari. Printre accesoriile pe care le veti gasi in frigider sunt suportul pentru oua care se fixeaza pe unul din rafturile de pe usa sau tava pentru gheata. Calitatea materialelor folosite de Arctic este confirmata si de perioada mare de garantie oferita, care in cazul acestei combine este de 5 ani.

Concluzii

In concluzie, Arctic AK54270+ este o combina frigorifica moderna, cu un consum scazut si o silentiozitate redusa. Buna compratimentare a frigiderului si congelatorului, functiile si tehnologiile de ultima ora folosite si pretul extrem de competitiv fac din aceasta combina frigorifica o alegere foarte buna pentru orice familie.