Combina frigorifica Bosch KGN39AI35 review

  • Design
    (4.5)
  • Tehnologii
    (5)
  • Consum
    (4.5)
4.7

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Frigiderele sunt electrocasnice de care nici unii dintre noi nu ar dori sa se lipseasca, acestea facand pastrarea alimentelor perisabile mult mai simpla si igienica. Insa, in ultimii ani, au aparut pe piata si combinele frigorifice care sunt superioare frigiderelor prin faptul ca au un spatiu mult mai mare dedicat congelatorului. Iar acest fapt duce la eliminarea necesitatii de a cumpara si un congelator separat, pe langa frigider, mai ales atunci cand proprietarul are multe alimente pe care doreste sa le pastreze congelate. Despre o combina frigorifica vom vorbi si in continuare si anume modelul Bosch KGN39AI35 de la firma germana cu acelasi nume.

combina-frigorifica-bosch-kgn39ai35

Designul acestei combine frigorifice este in mare parte unul clasic pentru gama de produse din care face parte, insa finisajele ii ofera o eleganta aparte. In plus, culoarea argintie face ca lookul sa fie unul chiar de mai mare efect, astfel ca orice bucatarie in care va fi instalata aceasta combina frigorifica va avea parte de un plus de personalitate.

Acest model Bosch KGN39AI35 are parte de doua usi, fiecare dintre ele asigurand accesul la unul dintre compartimente si anume frigiderul si congelatorul. Frigiderul are un volum de 279 de litri, iar congelatorul unul de 87 de litri. In frigider putem gasi atat trei rafturi din sticla securizata care ofera posibilitatea aranjarii produselor in orice fel isi doreste proprietarul, dar si un compartiment special conceput pentru legume si fructe care permite mentinerea acestora proaspete pentru o perioada mai mare de timp. In plus, exista si un suport pentru sticle care permite racirea bauturilor cu mai mare usurinta, fara ca sticlele sa perturbe aranjarea alimentelor in frigider. Iar pe usa putem gasi trei suporturi care ajuta la o asezare mai eficienta a borcanelor sau a altor produse. Congelatorul este impartit cu ajutorul a trei compartimente care permit congelarea unei cantitati destul de mari de produse alimentare.

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

bosch-kgn39ai35

Cu ajutorul senzorilor FreshSense, temperatura din interiorul combinei frigorifice va fi una constanta, iar produsele isi vor pastra caracteristicile constante. Cu ajutorul acestor senzori, nici chiar temperaturile ridicate din exteriorul aparatului nu vor afecta temperatura din interior. Iar atunci cand sunt aduse alimente noi in interiorul frigiderului, poate fi utilizata functia SuperCooling care face ca acestea sa fie racite in cel mai scurt timp posibil. In cazul congelatorului vom gasi functia SuperFreezing, care permite congelarea mai rapida a alimentelor pentru a preveni decongelarea celor care sunt deja in interior.

Sistemul Multi AirFlow face ca fluctuatiile de temperatura sa fie minimizate si, prin urmare, alimentele se vor pastra proaspete mai mult timp. Iar filtrul AirFresh neutralizeaza mirosurile din frigider si filtreaza bacteriile, reducand numarul acestora. Prin urmare, nu vor exista contaminari intre mirosurile alimentelor, iar bacteriile nu vor grabi deteriorarea acestora. Sistemul NoFrost asigura proprietarii ca nu vor trebui sa isi bata capul cu problema ghetii, atat cea din congelator, cat si cea din frigider.

consum-bosch-kgn39ai35

Consumul de energie electrica este unul bun, fiind consumati pe an 273 kWh, mai ales fiind vorba despre un produs de mari dimensiuni, iar acest lucru se datoreaza clasei energetice in care se afla Bosch KGN39AI35, adica A++.