Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34 review

Tefal OptiGrill+ GC706D34
  • Putere
    (4.5)
  • Functii si optiuni
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Tefal OptiGrill+ GC706D34 este un gratar electric puternic si versatil care prepara perfect diferite tipuri de carne, peste sau legume. Cele 5 trepte de putere, panoul de control intuitiv si cele 6 programe automate de gatire sunt alte atuuri ale acestui gratar electric produs de Tefal.

Alimentele preparate la gratar sunt preferate de tot mai multe persoane, astfel ca in ultima perioada au aparut diferite aparate electrice care ofera rezultate excelente cu minim de efort. Gratarele electrice permit gatirea perfecta a carnii si a preparatelor din carne, a pestelui sau a legumelor intr-un timp foarte scurt. Unul din cei mai importanti producatori de gratare electrice este compania franceza Tefal iar in cele ce urmeaza va vom prezenta un model de generatie noua care are o gama variata de functii si optiuni.

Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34

Gratar electric modern

Tefal OptiGrill+ GC706D34 este un gratar electric din inox cu o forma care ii ofera o stabilitate si o aderenta buna pe diferite tipuri de suprafete. Acest model are un maner ergonomic mare care permite deschiderea facila si pe care se afla panoul de control cu butoane si leduri. Gratarul se poate ajusta pe inaltime in functie de necesitati iar placile turnante se pot detasa pentru a fi spalate in chiuveta sau in masina de spalat vase. 

Putere de 2000 W

Tefal OptiGrill+ GC706D34 are o putere de 2000 W care poate fi ajustata in 5 niveluri in functie de temperatura la care doriti sa gatiti carnea sau legumele. Veti putea astfel sa gatiti un muschi de vita putin facut, un piept de pui mediu sau un cotlet de porc bine facut fara sa trebuiasca sa verificati periodic stadiul de preparare. Seria de gratare OptiGrill dispune de un senzor care masoara grosimea carnii si ajusteaza automat temperatura de gatire in functie de aceasta. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Tefal OptiGrill+ GC706D34

6 functii de preparare

Panoul de control este unul intuitiv si contine un buton pentru pornire/oprire, un buton pentru produsele congelate, doua butoane pentru alegerea programului automat si un buton pentru selectarea manuala a temperaturii de gatire intre 120 si 270 de grade Celsius. Cele 6 programe automate permit gatirea unei game variate de carne si preparate din carne: pui, peste, carne rosie, carnati, burger sau sanwich. In plus, veti putea sa gatiti si diferite tipuri de legume sau branzeturi folosind selectarea manuala a temperaturii.

Puncte tari

+ design modern

+ sistem de ajustare pe inaltime

+ putere de 2000 W ajustabila in 5 trepte

+ 6 programe automate

+ senzor OptiGrill pentru masurarea grosimii

+ panou de control intuitiv

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, Tefal OptiGrill+ GC706D34 este un gratar electric puternic si versatil care prepara perfect diferite tipuri de carne, peste sau legume. Cele 5 trepte de putere, panoul de control intuitiv si cele 6 programe automate de gatire sunt alte atuuri ale acestui gratar electric produs de Tefal.