Robot de bucatarie Bosch MUM58720 review

 • Putere
  (4)
 • Eficienta
  (5)
 • Accesorii
  (5)
4.7

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca aveti impresia ca un robot de bucatarie poate fi folosit doar pentru amestecarea diferitelor indrediente atunci va inselati. Cele mai noi modele de roboti au accesorii pe care le puteti folosi pentru framantare, blendare, razuire, taiere sau baterea eficienta si rapida a ingredientelor. Un robot de bucatarie mare nu inseamna neaparat ca este si bun. Caracteristicile necesare sunt puterea, numarul de viteze si mai ales numarul de accesorii si optiunile de utilizare ale acestora. In continuare va vom prezenta un model de robot de bucatarie cu reviewuri foarte bune de la producatorul germa Bosch.

Robot de bucatarie Bosch MUM58720

Putere si confort

Bosch MUM58720 este un robot de bucatarie cu un design elegant si modern dintr-un plastic rosu si argintiu. Robotul are dimensiuni de 28.2 x 28 x 27.1 cm, o greutate de 6.4 Kg si  o forma care alaturi de sistemul de anti-alunecare ii asigura o buna stabilitate chiar si la viteze mari. Robotul are o putere de 1000 W astfel ca veti putea amesteca cu usurinta chiar si cantitati mari din aluaturi si creme mai dense. Utilizarea confortabila este oferita de sistemul Easy ArmLift care ridica automat bratul robotului pentru inlocuirea rapida a diferitelor accesorii pentru framantat sau amestecat. Amestecarea rapidă și eficienta a tuturor ingredientelor este asigurata de sistemului îmbunătățit de amestecare planetară Planetary Mixing 3D cu o mișcare unică de amestecare în trei dimensiuni.

Cititi si: alte reviewuri de electrocasnice pentru bucatarie

Bosch MUM58720

Accesorii utile

Bosch MUM58720 are un bol mare din inox cu o capacitate de 3.9 litri cu un capac transparent si spatiu pentru turnarea ingredientelor in timpul utilizarii. Acest bol se poate folosi pentru prepararea de 2.7 Kg de creme si amestecuri sau a 1.9 Kg de aluat. Accesoriile care se pot folosi impreuna cu bolul din inox sunt:

 • un carlig pentru framantat din inox
 • un tel pentru amestecat
 • un tel pentru creme
 • trei discuri pentru razuire, feliere si maruntire

In plus, exista si un vas de blender cu capacitatea de 1.25 litri care se prinde in partea superioara a robotului astfel ca veti putea prepara rapid diferite piureuri sau smoothies din legume si fructe.

Control facil si siguranta

Robotul are un buton rotativ cu ajutorului caruia se porneste/opreste si seteaza viteza electronic din cele 7 optiuni disponibile si o functie de impluse. Pornirea este usoara pentru a nu varsa ingredientele pe blatul de lucru. Toate accesoriile se pot spala in masina de spalat vase si se pot depozita intr-o geanta care se potriveste perfect in bolul din inox. Depozitarea facila este asigurata si de rularea automata a cablului de alimentare care are o lungime de 1.1 metri. Robotul are un sistem de protectie pentru supaincalzire care va opri robotul pentru a-l proteja.

Concluzii

In concluzie, Bosch MUM58720 este un robot de bucatarie de ultima generatie cu o putere mare si accesorii utile pentru prepararea unor deserturi si mancaruri delicioase. Cele 7 viteze sau utilizarea si curatarea usoara sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati acest robot de bucatarie.