Hota incorporabila Beko HCB93744BX review

  • Design
    (4.8)
  • Consum
    (5)
  • Eficienta
    (4.8)
4.9

Hota este un aparat electrocasnic important in orice bucatarie, dar in special in cele care sunt deschise catre hol, dining sau living. Puterea de absorbtie, consumul energetic, nivelul de zgomot sau tipul de filtre si eficienta acestora sunt cateva din cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand doriti sa achizitionati o hota noua. In plus, dimensiunile trebuie sa fie potrivite pentru spatiul disponibil iar designul trebuie sa fie unul in concordanta cu celelalte electrocasnice dar si cu decorul din bucatarie. In continuare va vom prezenta o hota incorporabila excelenta produsa de Beko.

Hota incorporabila Beko HCB93744BX

Design modern si elegant

Beko HCB93744BX este o hota incorporabila subtire, cu un design foarte elegant din sticla neagra. Hota are forma literei T si dimensiuni de 90 x 91.5 x 49 cm, putandu-se incadra cu usurinta alaturi de un mobilier cu finisaje elegante mate sau lucioase. Consumul anual de energie de 26.3 kWh este unul extrem de redus, acest model fiind unul dintre putinele hote care se incadreaza in clasa de eficienta energetica A.

Nivelul de zgomot este cuprinsa intre 48 si 70 dB in functie de treapta de putere, valori bune comparativ cu alte hote cu aceeasi putere si dimensiuni. Sistemul de iluminare este unul foarte eficient fiind incadrat de asemenea in clasa A, cele doua lampi de 4 W asigurand o lumina buna pentru plita pentru a putea verifica cu usurinta stadiul de preparare a alimentelor.

Cititi si: alte reviewuri la hote

Consum hota incorporabila Beko HCB93744BX

Putere si eficienta

HCB93744BX de la Beko are un motor Pro Smart Inverter care poate asigura o capacitate de absorbtie de pana la 740 mc/h cu un consum redus de energie si un nivel scazut de zgomot. Nivelul de absorbtie poate fi setat in 4 trepte, dar veti putea folosi si functia Booster pentru eliminarea rapida a aburului si mirosurilor intr-un timp foarte scurt.

Veti putea gati preparatele preferate ale familiei fara ca mirosurile sa se raspandeasca in toata casa chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Panoul de control are un afisaj electronic si butoane cu touch pentru pornire/oprire, cele 4 viteze, functia Booster si pentru sistemul de iluminare.

Curatare si intretinere usoara

Hota are trei filtre de grasime din aluminiu cu o eficienta buna, dovada si incadrarea in clasa B de eficienta la filtrare. Demontarea si curatarea acestora se poate face usor, putand sa le spalati atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase. Curatarea hotei se face cu un burete moale si un produs de curatare care nu este abraziv, urmata de stergerea cu o carpa uscata de bumbac.

Puncte tari

+ design elegant

+ putere mare de absorbtie

+ afisaj digital

+ fitre cu eficienta excelenta

+ sistem foarte bun de iluminare

Puncte slabe

– nivelul zgomotului destul de ridicat la puterea maxima de absorbtie

Concluzii

In concluzie, Beko HCB93744BX este o hota extrem de eleganta cu o putere mare de absorbtie si un consum redus de energie. Sistemul eficient de iluminare, filtrele metalice foarte eficiente si curatarea usoara a acestora sunt alte atuuri ale acesti hote care este o una din cele mai bune alegeri pe care o puteti face in aceasta perioada.