Hota incorporabila decorativa AEG DBE5961HG pareri si review

? AEG DBE5961HG - 700 m3/h, 90 cm, 54 dB, iluminare led, Clasa A
Hota incorporabila AEG DBE5961HG

Product Name: AEG DBE5961HG

Product Description: AEG DBE5961HG este o hota incorporabila cu un motor cu putere maxima de 700 m3/h care poate fi setata in 4 trepte. Hota are o eficienta energetica incadrata in clasa A, un sistem de iluminare cu led si beneficiaza de tehnologia Hob2Hood.

Brand: AEG

  • Putere
    (4.7)
  • Functii si optiuni
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

AEG DBE5961HG este o hota decorativa premium cu design modern si motor puternic si economic. Panoul de control digital, cele 4 trepte de putere si optiunea de conectare wireless la plita sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta hota produsa de AEG. 

Pros

+ design modern

+ panou de control digital tactil

+ motor puternic

+ 4 trepte de putere

+ sistem de iluminare cu led

+ filtre eficiente de grasime

+ functie Hob2Hood

Cons

– pretul este mare

Hotele sunt aparate electrocasnice care se regasesc in orice bucatarie, cele mai populare modele fiind cele incorporabile in corpurile suspendate. O hota puternica va permite eliminarea rapida a mirosurilor, fumului sau a aburului, inainte ca acestea sa patrunda in celelalte camere. Pentru ca decorul sa fie unul unitar, hota va trebui sa aiba un design complementar cu mobilierul si celelalte electrocasnice din bucatarie. Alte specificatii importante in alegerea unei hote sunt eficienta energetica, nivelul zgomotului, eficienta sistemului de iluminare sau cea a filtrelor de grasimi. O astfel de hota cu design elegant si specificatii tehnice bune este si modelul produs de AEG a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Hota incorporabila AEG DBE5961HG

Hota incorporabila premium

AEG DBE5961HG este o hota incorporabila tip semineu cu design elegant si panou frontal din sticla neagra. Display-ul digital contribuie la eleganta hotei care se va putea instala intr-o bucatarie cu decor modern sau minimalist. Hota are o latime de 90 cm, o adancime de 45.4 cm si o inaltime de 75.9 cm, iar instalarea se va face la o distanta cuprinsa intre 50 si 65 cm de plita.

Motor puternic si economic

AEG DBE5961HG are un motor cu putere de absorbtie cuprins intre 285 si 700 m3/h care poate fi setata in 3 trepte plus treapta intensiv, eficienta fluid dinamic fiind incadrata in cea mai buna clasa, A. Consumul energetic anual de 52 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A, costul estimativ lunar cu energia consumata fiind unul infim. Nivelul maximum la zgomotului este de 54 dB, insa prin utilizarea treptelor inferioare ale ventilatorului si a functiei Breeze acesta poate fi redus, astfel ca nu va va deranja in timp ce gatiti. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la hote

AEG DBE5961HG

Sistem de iluminare cu led

Panoul de control tactil contine selectoare pentru cele 4 viteze dar si pentru activarea sistemului de iluminare sa a functiei Hob2Hood. Sistemul de iluminare cu 2 spoturi led in partea frontala asigura un nivel optim de vizibilitate pentru plita, fapt confirmat de incadrarea in clasa de eficienta A. Hota dispune de 3 filtre de grasime de aluminiu care se demonteaza usor pentru curatare in chiuveta. Un indicator luminos va va instiinta cand este timpul sa curatati filtrele. Tehnologia Hob2Hood dezvoltata de AEG permite reglarea automata a ventilatorului hotei prin conexiunea wireless cu o plita compatibila.

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control digital tactil

+ motor puternic

+ 4 trepte de putere

+ sistem de iluminare cu led

+ filtre eficiente de grasime

+ functie Hob2Hood

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, AEG DBE5961HG este o hota decorativa premium cu design modern si motor puternic si economic. Panoul de control digital, cele 4 trepte de putere si optiunea de conectare wireless la plita sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta hota produsa de AEG. 

Manual de utilizare AEG DBE5961HG