Hota incorporabila Heinner DCH-650TIX review

  • Design
  • Eficienta
  • Pret
4.6

Sumar

Heinner DCH-650TIX este o hota decorativa incorporabila cu un design elegant, o putere buna de absorbtie si un panou de control cu touch. Iluminarea eficienta, nivelul rezonabil al zgomotului si raportul bun calitate/pret sunt alte argumente care recomanda achizitia acestei hote.

» Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Bucatariile deschise spre living, cu designuri moderne sunt foarte populare in ultima perioada, insa aceste amenajari pot sa aiba si cateva neajunsuri. Cele mai mari sunt legate de trecerea mirosurilor de mancare in living, fapt ce poate crea inconventiente in special in cazul prepararii diferitelor tipuri de peste sau a legumelor cu un miros puternic precum ceapa sau usturoiul. Cea mai simpla solutie pentru rezolvarea acestor inconveniente este instalarea unei hote puternice care sa preia aburul si mirosurile mancarurilor preparate in bucatarie. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita moderna cu o putere buna de absorbtie care este produsa de compania autohtona Heinner.

Hota incorporabila Heinner DCH-650TIX

Plita decorativa eleganta

Heinner DCH-650TIX este o plita decorativa incorporabila cu un design elegant din inox si sticla de culoare neagra. Designul elegant permite incorporarea plitei intr-un mobilier cu finisaje lucioase sau chiar intr-unul care este placat cu sticla vopsita. Acest model are dimensiuni de 83 x 60 x 50.5 cm si un motor puternic care va va elimina cu usurinta mirosurile de mancare din bucatarie.

Putere si iluminare eficienta

Puterea de absorbtie de 642 m3/h este excelenta, acest model putand sa fie folosit si pentru bucatariile de mari dimensiuni. Consumul de energie este incadrat in clasa de eficienta energetica B, la fel ca alte hote cu specificatii si preturi similare cu acest model. Sistemul de iluminare cu 2 lampi de 2 W este foarte eficient, asigurand o lumina excelenta pentru plita astfel ca veti putea sa verificati usor stadiul de preparare al alimentelor. Nivelul de zgomot variaza intre 58 si 70 dB in functie de treapta de ventilatie aleasa, putand sa fie destul de deranjant daca aveti o bucatarie deschisa.

Cititi si: alte reviewuri la hote

Heinner DCH-650TIX

Panou de control modern

Panoul de control are un afisaj cu led si 4 butoane cu touch pentru pornire/oprire, selectarea treptei de viteza, pornirea celor doua lampi sau a temporizatorului. Acesta din urma va seta functionarea hotei timp de 9 minute dupa care se va opri automat. Cele doua filtre pentru grasime sunt din aluminiu, insa au o eficienta destul de redusa, care este incadrata in clasa C. Aceste filtre sunt detasabile, astfel ca se vor putea spala usor atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase.

Puncte tari

+ design modern din sticla si inox

+ panou de control cu afisaj led si touch

+ putere bunade absorbtie

+ iluminare eficienta a plitei

+ raport buna calitate/pret

Puncte slabe

– filtrele din aluminiu nu sunt foarte eficiente

Concluzii

Concluzionand, Heinner DCH-650TIX este o hota decorativa incorporabila cu un design elegant, o putere buna de absorbtie si un panou de control cu touch. Iluminarea eficienta, nivelul rezonabil al zgomotului si raportul bun calitate/pret sunt alte argumente care recomanda achizitia acestei hote.