Hota incorporabila Bosch DWK67IM60 review

  • Putere
    (4.9)
  • Eficienta
    (4.9)
  • Design
    (5)
4.9

Sumar

Bosch DWK67IM60 este o hota incorprabila decorativa eficienta si puternica, cu un design elegant care se va putea incadra in price bucatarie moderna. Nivelul foarte bun de luminozitate, usurinta de curatare sau diferitele trepte de putere sunt alte argumente care demonstreaza ca aceasta hota este una din cele mai bune alegeri disponibile in acest moment.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Hotele sunt proiectate pentru a elimina mirosurile, fumul si grasimile rezultate in urma prepararii diferitelor alimente in bucatarie. Atunci cand doriti sa achizitionati o hota trebuie sa va decideti intai asupra dimensiunilor si a bugetului. Apoi va trebui sa alegeti intre o hota standard, de sine statatoare, si una care poate fi incorporata in mobilierul pe care il aveti in bucatarie. Nu in ultimul rand va trebui sa luati in considerare puterea de absorbtie, clasa energetica, nivelul zgomotului, clasa de iluminare sau tipul de filtre de grasimi folosite. Toate aceste caracteristici trebuie corelate si cu necesitatile dumneavoastra, nefiind indicat sa achizitionati o hota foarte puternica daca nu aveti o familie numeroasa sau daca gatiti mai rar.

Hota Bosch DWK67IM60

Eficienta energetica si de absorbtie ridicata

Bosch DWK67IM60 este o hota incorporabila decorativa din clasa premium cu un design modern si elegant care combina sticla de culoarea neagra cu inoxul. Fiind o hota inclinata, Bosch DWK67IM60 va absorbi cu usurinta, aburul, fumul sau mirosurile din orice tip de oala sau tigaie veti folosi pe aragaz. Dimensiunile hotei sunt de 929-1199 x 590 x 500 mm, astfel ca va trebui sa va asigurati ca este potrivita pentru spatiul alocat inainte sa o achizitionati. Aceasta hota este una dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, fiind incadrata in clasa A si avand un consum anual de energie de 52.5 kWh. De asemenea, hota are si o eficienta ridicata de absorbtie a aerului fiind incadrata in clasa A datorita nivelului maixim de 660 m³/h de aer absorbit.

Iluminara buna si silentiozitate

Nivelul de zgomot se situeaza intre 67 si 74 dB in functie de treapta  de putere folosita, astfel ca nu veti fi deranjati in timp ce gatiti. Nivelul de iluminare asigurat de cele doua leduri de 1.5 W este foarte bun – avand o valoare de 90 lucsi, fapt demonstrat de incadrarea in clasa A a eficientei de iluminare. Hota Bosch DWK67IM60 are doua zone de absorbtie situate in partea din fata si din spate a aparatului care pot asigura si o absorbtie a unui intrreg perimetru nu numai a zonei unde este instalata. Filtrul de grasime metalic este mai putin eficient, fiind incadrat in clasa C, dar se poate spala usor atat manual cat si in masina de spalat vase.

Cititi si: alte reviewuri la hote

Bosch DWK67IM60

Meniu intuitiv usor de folosit

Panoul de control cu LED are touch control si este situat in partea superioara a hotei. Din acest meniu se deschide / inchide hote, se poate alege intre cele trei trepte de absorbtie a hotei si se aprind sau se sting cele doua leduri. Doua din cele trepte de absorbtie au un mod intensiv astfel ca veti putea elimina mai rapid mirosurile neplacute din bucatarie. Hota poate sa evacueze aerul sau poate sa il recirculeze in cazul in care nivelul mirosurilor neplacute nu este foarte ridicat.

Concluzie

Concluzionand, Bosch DWK67IM60 este o hota incorprabila decorativa eficienta si puternica, cu un design elegant care se va putea incadra in price bucatarie moderna. Nivelul foarte bun de luminozitate, usurinta de curatare sau diferitele trepte de putere sunt alte argumente care demonstreaza ca aceasta hota este una din cele mai bune alegeri disponibile in acest moment.