Hota incorporabila Whirlpool AKR 558 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Design
    (5)
  • Pret
    (4.5)
4.7

Atunci cand iti achizitionezi un aragaz, hota devine aproape indispensabila. Iar cum in acest moment foarte multe persoane au in bucatarie un aragaz, este aproape imposibil sa nu existe si o hota care sa absoarba tot aburul creat in timpul gatirii. Desigur ca se poate rezista si fara o hota, dar, cu siguranta, nu doriti ca tot aburul sa atace intreaga bucatarie si sa duca in cele din urma la formarea mucegaiului, mai ales in timpul iernii cand nu este foarte confortabil sa tineti geamul deschis in timp ce gatiti. Prin urmare, ar trebui la un moment dat sa achizitionati o hota, iar acest lucru il veti face avand in vedere mai multe elemente, cum ar fi daca bucataria dumneavoastra este una de incorporabile sau nu, bugetul de care dispuneti, modelul pe care il doriti. Modelul Whirlpool AKR 558 despre care vom vorbi in continuare este unul care se adreseaza celor care au o bucatarie de incorporabile si au la dispozitie un buget mediu pentru a face o astfel de achizitie.

Hota-Whirlpool-AKR-558

Acest model de hota este potrivit in bucatariile de incorporabile deoarece este special realizat pentru acestea. Astfel ca poate fi usor de ascuns cu ajutorul dulapurilor care fac parte din bucatariile incorporabile, iar dimensiunile sale mai mici decat a hotelor obisnuite ajuta la realizarea acestui lucru. Culoarea acestui aparat electrocasnic este inox, ceea ce o face sa dea o nota deosebita de eleganta, dar si de stil oricarei bucatarii in care este instalata.

Clasa energetica este E, care, intr-adevar, nu este una foarte buna, dar, avand in vedere ca in privinta hotelor, consumul de energie nu a reusit sa fie redus la un nivel care sa duca la o imbunatatire a clasei energetice, putem spune despre cea a acestui aparat ca este ok. Iar consumul anual de energie electrica ajunge la 124 kW, cifra care nu este chiar foarte mare, ceea ce inseamna ca facturile nu va vor fi incarcate.

Cititi si: alte reviewuri de hote

Aceasta hota are parte de un singur motor, care reuseste sa genereze o putere de 120 W. Iar puterea maxima de absorbtie ajunge pana la 368 de mc/h, iar cea minima este de 185 mc/h. Nivelul de zgomot variaza intre 44 de dB si 61 dB, in functie de treapta de absorbtie la care se afla setata hota. Aceasta are trei trepte cu ajutorul carora se poate seta puterea de absorbtie, controlul fiind unul de tip mecanic.

Filtrul este realizat din aluminiu, astfel ca este destul de usor de curatat, aceasta actiune putandu-se efectua cu ajutorul unei carpe sau a unui burete si a detergentului obisnuit de vase. Pe suprafata hotei se afla instalate si doua lampi de iluminare de 56 W care va pot ajuta sa vedeti mai bine suprafata plitei, chiar daca aceasta este pozitionata intr-un loc mai intunecos din bucatarie. Cablul are doar 1.5 m, lucru care inseamna ca veti avea nevoie de o priza destul de aproape de locul in care va decideti sa o montati.

Acest model de la Whirlpool este unul care merge foarte bine in bucatariile de incorporabile, asigurand o aerisire eficienta a bucatariei.