Samsung NK24N5703BS/UR, Hota incorporabila, Clasa A, 722 m3/h – Pareri si Review

▷Review Samsung NK24N5703BS/UR Hota Incorporabila ⭐ Pareri
Hota incorporabila Samsung NK24N5703BS/UR

Product Name: Samsung NK24N5703BS/UR

Product Description: Samsung NK24N5703BS/UR este o hota incorporabila cu eficienta energetica incadrata in clasa A si debit maxim de absorbtie de 722 m3/h. Hota dispune de un sistem de iluminare cu LED si are un nivel maxim al zgomotului de 75 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

Samsung NK24N5703BS/UR este o hota incorporabila cu design elegant si debit mare de absorbtie. Panoul de control tactil, conectivitatea Wi-Fi si sistemul eficient de iluminare fac din aceasta hota o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Pros

+ design minimalist;

+ panou de control tactil;

+ debit mare de absorbtie;

+ conectivitate Bluetooth;

+ sistem eficient de iluminare;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– nivel ridicat al zgomotului.

Orice bucatarie moderna dispune de o hota eficienta pentru evacuarea aburului si a mirosurilor neplacute produse in timpul prepararii alimentelor. Alegerea hotei se face, de obicei, in functie de design, care trebuie sa fie complementar cu mobilierul si celelalte aparate electrocasnice. Apoi va trebui sa luati in considerare diverse specificatii tehnice precum debitul de aer, eficienta energetica si cea a filtrelor de grasimi sau nivelul zgomotului. Samsung NK24N5703BS/UR este o hota incorporabila cu specificatii tehnice bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

Hota incorporabila Samsung NK24N5703BS/UR

Samsung NK24N5703BS/UR – design si dimensiuni

Hota incorporabila Samsung NK24N5703BS/UR are un design minimalist cu sticla neagra si inox si panou de control tactil. Incorporarea plitei se poate face atat intr-un mobilier negru/alb cat si intr-unul gri sau argintiu. Acest model are dimensiuni de 59.8 x 45.5 x 70.8/114.5 cm iar distanta de instalare fata de plita va trebuie sa fie cuprinsa intre 50 si 65 cm. 

Alte hote incorporabile performante pe care le-am analizat recent sunt: Bosch DWQ66DM50 sau Beko BHCB63640BH.

Eficienta energetica, iluminare si zgomot

Eficienta energetica Samsung NK24N5703BS/UR

Samsung NK24N5703BS/UR are o eficienta energetica incadrata in clasa A (pe o scara de la A+++ la D). Totusi, consumul anual de energie este de 50 kWh, ceea ce inseamna un cost de aproximativ 4 lei lunar. Debitul maxim de absorbtie este de 722 m3/h si poate fi setat in trei trepte plus booster, in functie de nivelul de abur si mirosurile din bucatarie. Sistemul de iluminare dispune de doua becuri cu LED de 2.5 W, care asigura o vizibilitate buna pentru plita incorporabila sau cea a aragazului. Nivelul de zgomot maxim este de 75 dB, o valoare care poate fi deranjanta la o utilizare prelungita.

Panou de control, functii si garantie

Samsung NK24N5703BS/UR

Panoul de control dispune de un display digital albastru si selectoare tactile pentru modificarea puterii, setarea timpului de functionare sau activarea sistemului de iluminare. Tot de aici veti putea sa activati functia Auto Connectivity, prin care hota se conecteaza la plita printr-o conexiune Bluetooth. Cele doua filtre din inox asigura captarea eficienta a grasimilor si pot fi spalate inclusiv la masina de spalat vase la fiecare 3-4 saptamani. Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ design minimalist;

+ panou de control tactil;

+ debit mare de absorbtie;

+ conectivitate Bluetooth;

+ sistem eficient de iluminare;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– nivel ridicat al zgomotului.

Concluzii

In concluzie, Samsung NK24N5703BS/UR este o hota incorporabila cu design elegant si debit mare de absorbtie. Panoul de control tactil, conectivitatea Wi-Fi si sistemul eficient de iluminare fac din aceasta hota o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

button-3

Manual de utilizare Samsung NK24N5703BS/UR