Masina de spalat rufe 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR 12440 review

  • Eficienta
    (5)
  • Tehnologie
    (5)
  • Design
    (5)
5

Sumar

Whirlpool FSCR 12440 este un model perfect pentru toata lumea, dar, asa cum spuneam, este unul care si-ar gasi mai bine locul intr-o pensiune tocmai pentru ca este atat de mare. Nici pretul nu este chiar cel mai permisiv, dar, judecat dupa nivelul de calitate afisat (prin programe, sisteme suplimentare, viteza de centrifugare si design) si dupa clasa de eficienta energetica, acesta merita investitia pentru ca va ajuta foarte mult orice utilizator.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat de calitate premium sunt fie foarte avansate din punct de vedere tehnologic, fie foarte mari. In mod cert, ele tind sa fie o raritate pe piata de la noi, intrucat o masina normala face si ea o treaba foarte buna, cel putin pentru standardele unei persoane obisnuite. Si mai mari sunt modelele care combina cele doua caracteristici si, atunci cand acestea vin de la cea mai mare firma de profil din lume, adica de la Whirlpool, ele merita un pic de atentie. Whirlpool FSCR 12440 se afla in aceasta situatie si are toate sansele sa fie una dintre cele mai bune masini de spalat din Romania.

masina-de-splat-rufe-Whirlpool-FSCR-12440

Whirlpool FSCR 12440 este un model mare si acest lucru poate sa fie pentru unii un avantaj si pentru altii un motiv pentru o alegere diferita. In primul rand, trebuie spus ca are o capacitate de incarcare de 12 kilograme de rufe, fiind de doua ori mai mare decat majoritatea masinilor disponibile la noi. Pe de alta parte, faptul ca este incapatoare este pus in balanta de dimensiunile ei mari, adica 85 x 59.5 x 70 cm, ceea ce era normal. Acestea fiind spuse, noi am afirma cu incredere ca modelul functioneaza mai bine intr-o pensiune, un camin sau un hotel, adica undeva unde exista loc pentru el si este mai putin potrivit pentru acasa. Totusi, daca vi-l permiteti, nu aveti cum sa fiti dezamagiti de el, pentru ca, din punct de vedere tehnologic, propune multe avantaje.

Nici design-ul nu este unul chiar comun. Pe langa faptul ca masina este alba, aceasta se bucura de niste insertii negre de senzatie si de un panou de control ceva mai complex decat se intampla de obicei (lucru care nu il face sa fie insa si greu de folosit).

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Whirlpool FSCR 12440 are 10 programe de spalat. La prima vedere, nu pare sa fie un numar prea impresionant, dar, daca ne gandim ca are sisteme de prespalare, pentru lana, bumbac, sintetice, mix, colorate si program scurt, ne dam seama ca, de fapt, acest model are tot ceea ce ii trebuie. In plus, are o viteza de centrifugare de 1400 rpm, ceea ce inseamna ca hainele ar putea sa fie aproape uscate dupa ce sunt scoase din masina.

La toate acestea se adauga si un consum redus de energie electrica, datorita clasei energetice A +++, cea mai buna. Este adevarat si ca, fiind mai mare, masina va consuma mai multa energie pentru a spala, dar acest lucru este excelent compensat de clasa energetica.

In concluzie, Whirlpool FSCR 12440 este un model perfect pentru toata lumea, dar, asa cum spuneam, este unul care si-ar gasi mai bine locul intr-o pensiune tocmai pentru ca este atat de mare. Nici pretul nu este chiar cel mai permisiv, dar, judecat dupa nivelul de calitate afisat (prin programe, sisteme suplimentare, viteza de centrifugare si design) si dupa clasa de eficienta energetica, acesta merita investitia pentru ca va ajuta foarte mult orice utilizator.