Masina de spalat rufe cu uscator Heinner HWDM-8614B review

 • Consum
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Heinner HWDM-8614B este o masina de spalat cu uscator de generatie noua cu un design modern si o capacitate buna de incarcare pentru spalare si uscare. Display-ul digital, gama variata de programe de spalare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat cu uscator produsa de Heinner.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta de masini de spalat rufe cu uscator este mult mai diversificata fata de acum cativa ani, existand cateva modele care pot fi achizitionate cu un pret mai mic decat 2000 de lei. In cazul acestui tip de masini de spalat pe langa dimensiuni si capacitatea de incarcare pentru spalare va trebui sa tineti cont si de capacitatea uscatorului care de obicei este cu 1-2 Kg mai redusa decat cea pentru spalare. In plus, consumul energetic va fi mult mai ridicat in comparatie cu o masina de spalat clasica, eficienta energetica fiind incadrata in clase  de la A la G. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat cu uscator care este comercializata sub brandul autohton Heinner. 

 Vedeti si: Topul celor mai bune uscatoare automate de rufe

Masina de spalat cu uscator Heinner HWDM-8614B

Masina de spalat cu uscator din gama 2018

Heinner HWDM-8614B este o masina de spalat cu uscator care are un design modern de culoare alba si hublou supradimensionat cu rama neagra si sticla transparenta. Hubloul are deschidere clasica spre stanga si un diamentru larg de 51 cm care permite incarcare facila a rufelor voluminoase pentru spalare sau uscare. Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 47 x 85 cm, iar capacitatatile de incarcare pentru spalare si uscare sunt de 8, respectiv 6 Kg, aceasta masina de spalat fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Eficienta energetica rezonabila

Motorul masinii de spalat Heinner HWDM-8614B are un consum anual de energie de incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica, B. Un ciclu standard de spalare are un consum de 1.32 kWh si 136 litri de apa, in cazul unui program complet de spalare si uscare consumul energetic fiind de 6.48 kWh. Nivelul zgomotului variaza intre 59 dB pentru spalare, 62 dB pentru uscare si 78 dB pentru centrifugare la viteza maxima care este de 1400 de rotatii pe minut. 

 Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Consum Heinner HWDM-8614B

Gama variata de programe

Panoul de control modern are un buton rotativ cu finisaje cromate care permite selectarea programului de spalare si un display digital mare incadrat de 8 butoane mai mici utilizate pentru pornire/oprire, pauza, uscare si pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. Acest model dispune de 16 cicluri de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac sau sintetice dar si pentru jeans, echipamente sportive sau hainele bebelusilor. In ceea ce priveste uscarea rufelor aveti la dispozitie 4 optiuni:

 • Uscare intensa – asigura uscarea rapida a hainelor dupa spalare
 • Uscare normala – rufele sunt uscate cu ajutorul curentilor de aer clad
 • Uscare delicata – rufele vor fi uscate partial pentru a avea cat mai putine cute
 • Uscare cu aer – nu este utilizata incalzirea, rufele fiind improspatate cu ajutorul curentilor de aer 

In plus, exista si un program rapid de spalare cu durata de doar 15 minute si unul complet de spalare si uscare a carui durata este de doar 60 de minute. 

Functii si optiuni moderne

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina de spalat cu uscator dispune de mai multe optiuni utile precum prespalare, spalare si clatire suplimentare sau antisifonare pentru reducerea cutelor de pe haine. Alte functii utile sunt cele de blocare a accesului copiilor la meniu, adaugarea rufelor dupa inceperea programului de spalare, pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore sau memorarea programelor utilizate mai frecvent. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica buna

+ consum rezonabil de apa

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ programe variate de spalare

+ functii si optiuni utile

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– zgomotul de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Heinner HWDM-8614B este o masina de spalat cu uscator de generatie noua cu un design modern si o capacitate buna de incarcare pentru spalare si uscare. Display-ul digital, gama variata de programe de spalare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat cu uscator produsa de Heinner. 

Manual Heinner HWDM-8614B