Masina de spalat rufe AEG L78370TLE review

AEG L78370TLE
Masina de spalat rufe AEG L78370TLE

Product Name: AEG L78370TLE

Brand: AEG

  • Eficienta
    (4.7)
  • Consum
    (5)
  • Tehnologii
    (4.7)
4.8

Sumar

AEG L78370TLE este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala eficienta, economica si foarte silentioasa. Panoul de comanda este intuitiv si usor de folosit, numarul mare de programe si sistemele inteligente dezvoltate de AEG fac din aceasta masina o alegere foarte buna pentru persoanele care isi doresc o masina din clasa premium.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat cu incarcare verticala reprezinta o alternativa buna daca nu dispuneti de un spatiu mare pentru depozitare. Acest tip de masina de spalat este foarte apreciat pentru performantele si fiabilitatea ridicata, fiind in acelasi timp foarte rezistente. Incarcarea rufelor se face mult mai usor in masinile de spalat verticale, netrebuind sa va mai aplecati pentru a le introduce prin hublou. Toti marii producatori au acest tip de masina de spalat in portofolii astfel ca veti avea de unde alege atat produse mai ieftine cat si produse premium. AEG este unul dintre producatorii de electrocasnice cu traditie de peste o suta de ani, facand parte din grupul Electrolux din anul 2005, produsele sale incadrandu-se de cele mai multe ori in clasa premium.

Masina de spalat rufe AEG L78370TLE

AEG L78370TLE este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu un design simplu si modern de culoare alba si cu o forma ergonomica. Aceasta masina de spalat are un cablu de alimentare cu o lungime de 1.61 metri astfel ca veti putea folosi si o priza de alimentare care nu este in imediata apropiere a spatiului de depozitare. Masina are dimensiuni de 89 x 40 x 60 cm si o capacitate de incarcare de 7 kilograme, fiind potrivita pentru o familie medie, formata din 3-4 membri. AEG L78370TLE  este incadrata in clasa energetica A+++ de noua generatie, ceea ce asigura un consum mai redus cu 10% comparativ cu o masina de spalat cu aceleasi dimensiuni care este incadrata in clasa A+++.

Consumul anual de energie electrica este de 157 kWh iar cel de apa este de 9990 litri. Aceasta masina de spalat este foarte silentioasa, avand un nivel al zgomotului de doar 47 dB pentru spalare si de 79 dB pentru stoarcere. Viteza maxima de centrifugare este de 1300 de rotatii pe minut, ceea ce asigura rufelor o umiditate reziduala de 52%, incadrandu-se astfel in clasa B privind eficienta de stoarcere.

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

AEG L78370TLE

Capacul asigura o buna etanseitate masinii de spalat, manerul ergonomic fiind usor de actionat. Panoul de comanda are 10 butoane, din care cel mare, rotativ, este folosit pentru selectarea programelor de spalare. Exista butoane speciale pentru diferite setari precum folosirea detergentului lichid sau pentru modificarea vitezei de centrifugare sau a temperaturii apei. Afisajul cu LED este impartit in patru zone, fiecare afisand informatii referitoare la temperatura, viteza de centrifugare sau faza de spalare. AEG L78370TLE are 16 programe de spalare putand astfel sa alegeti un program pentru hainele de bumbac, pentru cele sintetice, pentru cele delicate sau pentru hainele pentru care doriti o calcare usoara. Cel mai scurt program este de 20 de minute si este destinat hainelor cu un nivel redus de murdarie.

Puteti sa programati masina de spalat sa spele rufele atunci cand nu sunteti acasa, pornirea putand incepe co o intarziere cuprinsa intre 30 de minute si 20 de ore. Sistemul inteligent OptiSense va ajuta sa economisiti energie electrica si apa, masina regland consumul in functie de cantitatea de rufe incarcate. Masina de spalat rufe AEG L78370TLE este prevazuta si cu un sistem de siguranta pentru copii prin care veti bloca accesul celor mici la panoul de comanda.

In concluzie, AEG L78370TLE este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala eficienta, economica si foarte silentioasa. Panoul de comanda este intuitiv si usor de folosit, numarul mare de programe si sistemele inteligente dezvoltate de AEG fac din aceasta masina o alegere foarte buna pentru persoanele care isi doresc o masina din clasa premium.