▷Electrolux EW7FN348PS, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Electrolux EW7FN348PS Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Electrolux EW7FN348PS

Product Name: Electrolux EW7FN348PS

Product Description: Electrolux EW7FN348PS este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Summary

Electrolux EW7FN348PS este o masina de spalat rufe cu design interesant si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, tehnologiile si sistemele moderne si garantia extinsa sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Electrolux.

Pros

+ design actual;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ 14 cicluri de spalare;

+ sisteme si functii moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice produse de compania suedeza Electrolux au specificatii tehnice foarte bune dar si o fiabilitate excelenta. De exemplu, cele mai noi masini de spalat rufe produse de Electrolux dispun de motoare economice, o gama variata de produse si functii moderne. In plus, tehnologiile disponibile asigura imbunatatirea performantelor si eficientizarea consumului energetic. Electrolux EW7FN348PS este o astfel de masina de spalat rufe lansata recent, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Electrolux EW7FN348PS

Electrolux EW7FN348PS – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Electrolux EW7FN348PS are un design modern, cu o carcasa alba si un hublou mare cu rama neagra. Hubloul are sticla transparenta si un diametru suficient de mare pentru incarcarea facila chiar si a articolelor mai voluminoase. Peretii laterali dispun de striatii orizontale care contribuie la reducerea vibratiilor din timpul spalarii si stoarcerii. Cuva are un design special care impreuna cu forma paletelor, protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi. Capacitatea de incarcare este de 8 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Dimensiunile masinii sunt de 59.7 x 57.6 x 84.7 cm, instalarea putand sa fie facuta si intr-o baie cu dimensiuni mai mari. Alte masini de spalat rufe performante pe care le-am analizat recent sunt: Bosch WGG14403BY (8 Kg, clasa A), Samsung WW11BB744DGBS7 (11 Kg, clasa A) sau Beko B5WFT58419W (8 Kg, clasa A).

Eficienta energetica, centrifugare si zgomot

Eficienta energetica Electrolux EW7FN348PS

Electrolux EW7FN348PS are un motor cu eficienta energetica incadrata in cea mai buna clasa: A. Un ciclu standard are un consum de doar 0.42 kWh, 42 litri de apa si dureaza 3 ore si 35 de minute. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 RPM, gradul de umiditate reziduala dupa spalare si stoarcere fiind de 53.9%. Nivelul zgomotului poate atinge cel mult 72 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.  

Panou de control, programe si functii

Electrolux EW7FN348PS

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un disc rotativ mecanic in partea centrala si un display digital cu selectoare tactile in partea dreapta. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare:  Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Lana/Matase, Steam FreshScent, Centrifugare/Evacuare, Clatire, Rapid 20 min, Jachete, Denim, Pilote, Abur AntiAllergy, MixCare 69 min. Cele mai importante functii optionale sunt: prespalarea, clatirea suplimentara, pete, Plus Steam sau Start/Pauza.

Tehnologii, sisteme si garantie

Acest model dispune de mai multe tehnologii si sisteme dezvoltate de Electrolux precum:

 • Steam Fragrance – improspateaza hainele putin purtate cu ajutorul aburului si le da un miros proaspat;
 • SteamCare – previne formarea cutelor cu ajutorul aburului fierbinte;
 • SensiCare – ajusteaza automat durata programelor si consumul de energie si apa in functie de cantitatea de rufe spalate. 

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani prin inscrierea produsului pe pagina campaniei.

Puncte tari

+ design actual;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ 14 cicluri de spalare;

+ sisteme si functii moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW7FN348PS este o masina de spalat rufe cu design interesant si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, tehnologiile si sistemele moderne si garantia extinsa sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Electrolux. 

button-3