Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD61252WEU review

  • Design
    (4)
  • Consum
    (4.5)
  • Programe
    (4.5)
4.3

Foarte multe persoane sunt de parere ca masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt mai scumpe decat cele clasice. Dar acest lucru nu este intotdeauna adevarat. Vine sa o demonstreze si Indesit ITWD61252WEU, un model la un pret chiar foarte bun, potrivit pentru buzunarele romanilor, care si ofera cateva dotari care le depasesc pe cele standard. Asadar, vorbim despre un model de urmarit.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Indesit

masina-de-spalat-rufe-indesit-itwd61252weu

Daca analizati aceasta masina, va veti da seama ca designerii ei si-au dorit ca designul sa fie unul modern. Asadar, aceasta arata un pic altfel. Nu este un produs iesit din comun, dar nici nu putem spune ca arata rau. In primul rand, se remarca afisajul digital, dar acesta nu complica schema de control, ci chiar o simplifica destul de mult. Asadar, masina este una simplu de utilizat, se integreaza bine in orice locuinta, chiar si acolo unde nu exista chiar atat de mult spatiu.

Probabil ca deja stiti ca o masina care are o capacitate de 6 kg nu este una foarte mare. Indesit ITWD61252WEU este un model mediu din acest punct de vedere, putand sa deserveasca foarte bine nevoile unei familii care nu are mai mult de patru membri. Iar viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, din nou una medie, dar care scoate rufe destul de uscate.

Totusi, o masina de spalat nu ar oferi foarte multe daca nu ar avea si programe complexe, pentru toate nevoile. Din fericire, modelul ITWD61252WEU de la Indesit le are. Asadar, modelul vine cu 18 programe diferite. Nu exista niciunul special, de care sa nu mai fi auzit, dar nici nu era nevoie, pentru ca, in cazul unei persoane obisnuite, ele sunt de ajuns. Asadar, avem programe pentru bumbac, haine care sa fie calcate, extra clatire, jeans, perdele si multe altele. Asa cum era de asteptat, exista si un program eco, dar si unul scurt, de care poti profita atunci cand trebuie sa speli haine nu foarte murdare. Ca functii suplimentare, exista posibilitatea de programare intarziata si un sistem de protectie impotriva inundatiilor.

consum-indesit-itwd61252weu

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Foarte important pentru orice produs electrocasnic este consumul de energie electrica. Iar pentru Indesit ITWD61252WEU, acesta este unul scazut. Masina se incadreaza in clasa A++ si daca una A+ consuma putin (masinile de spalat nu sunt, oricum, niste consumatori prea mari), este clar ca investitia va fi una buna.

Stim ca exista persoane care nu isi doresc o masina cu incarcare verticala pentru ca nu arata cel mai grozav. Dar daca puteti trece peste acest amanunt, veti descoperi un model foarte bun si destul de ieftin. Are multe programe utile, consuma extrem de putin curent electric si este relativ incapatoare. Nu in ultimul rand, Indesit este un producator mare, cu multe produse de marca si puteti avea incredere in ei. Asadar, Indesit ITWD61252WEU este o masina recomandata pentru toata lumea.