Masina de spalat rufe Beko WTE9744N review

Beko WTE9744N
  • Eficienta energetica
  • Programe si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.7

Sumar

Beko WTE9744N este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Tehnologiile de ultima generatie, gama variata de programe si panoul de control intuitiv sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Beko.

» Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Capacitatea de incarcare este unul din cele mai importante aspecte de care trebuie sa se tina cont in alegerea unei masini de spalat rufe. O masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 9-10 Kg este potrivita pentru familiile mai numeroase, in timp ce una slim, cu o capacitate mai mica de 5-6 Kg este perfecta pentru persoanele singure sau familiile fara copii. Pe langa dimensiunile masinii, capacitatea de incarcare influenteaza si consumul energetic, cel de apa ori detergent. In continuare va vom prezenta o masina de spalat cu capacitate mare de incarcare care este produsa de Beko.

Masina de spalat rufe Beko WTE9744N

Masina moderna de spalat rufe

Beko WTE9744N este o masina de spalat rufe cu design modern dominat de hubloul supradimensionat cu maner cromat si sticla neagra. Directia de deschidere a hubloului este spre stanga iar diametrul generos de 34 cm permite incarcarea facila a hainelor, pilotelor sau paturilor mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 60 x 64 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg, ceea ce o face potrivita pentru familiile care au cel putin 2 copii.

Motor cu eficienta energetica foarte buna

Beko WTE9744N are un motor ProSmart Inverter cu un consum anual de doar 167 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 9 lei. Consumul estimativ anual de 10.999 litri este de asemenea destul de scazut, mai ales daca tinem cont de capacitatea generoasa de incarcare a masinii. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad rezonabil de umiditate dupa spalare si uscare. Zgomotul de spalare are o valoare scazuta de 52 dB insa cel de centrifugare poate atinge 76 dB, care poate deranja celelalte persoane din casa.

Panou de control intuitiv

» Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Reducerile Primaverii de la Altex
Click aici pentru oferta

Panoul de control contine un display digital cu afisaj alb incadrat de butoane cu touch si un buton rotativ pentru selectarea ciclului de splarare. Cele 16 programe de spalare includ optiuni pentru diferite tipuri de haine (camasi, jeans, sport/fitness) sau tesaturi (bumbac, sintetice). In plus, aveti la dispozitie si un program Xpress Super Short care permite spalarea rapida a unei cantitati reduse de haine putin murdare.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Beko WTE9744N

Tehnologii de ultima generatie

Fiind un model din gama premium, aceasta masina de spalat rufe utilizeaza cele mai moderne tehnologii dezvoltate de Beko precum:

  • AquaTech care eficientizeaza spalarea cu ajutorul miscarilor tamburului;
  • OptiSense care optimizeaza consumul de energie si apa cu ajutorul a 4 senzori speciali;
  • CoolClean care permite indepartarea petelor chiar si la o temperatura mai scazuta a apei;
  • SteamCure care utilizeaza aburul pentru inmuierea murdariei si pentru eliminarea cutelor.
    Dintre functiile si optiunile suplimentare amintim selectarea nivelului de murdarie, iluminarea cuvei sau adaugarea rufelor in primele minute de la inceputul programului de spalare. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital cu touch

+ eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ 16 programe de spalare

+ tehnologii si sisteme moderne

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko WTE9744N este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Tehnologiile de ultima generatie, gama variata de programe si panoul de control intuitiv sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Beko.

Manual de utilizare Beko WTE9744N