Masina de spalat rufe Samsung WW12R641U0M/LE review

Samsung WW12R641U0M/LE
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Summary

Samsung WW12R641U0M/LE este o masina de spalat rufe de ultima generatie cu o capacitate mare de incarcare si un consum foarte redus de energie. Display-ul digital mare, sistemele si tehnologiile moderne si gama variata de programe si optiuni sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat premium produsa de Samsung.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta de masini de spalat rufe este foarte variata, atat in ceea ce priveste designul si tehnologiile utilizate cat si capacitatea si dimensiunile de incarcare. Daca masinile de spalat rufe slim care au o capacitate mai redusa sunt potrivite pentru familiile formate din 2-3 persoane, cele cu o capacitate de incarcare de 10-12 Kg sunt ideale pentru familiile mai numeroase sau chiar pentru pensiunile cu un numar redus de locuri de cazare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare mare si specificatii tehnice excelente care este produsa de Samsung. 

Masina de spalat rufe Samsung WW12R641U0M/LE

Masina de spalat rufe premium

Samsung WW12R641U0M/LE este o masina de spalat rufe din gama 2019 care are un design atragator dominat de hubloul supradimensionat cu rama argintie si sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre dreapta la un unghi larg care permite incarcare rapida chiar si a hainelor, paturilor, perdelelor sau draperiilor mai voluminoase. Aceasta masina va necesita un spatiu mai mare pentru instalare (60 x 60 x 85 cm) insa are si o capacitate de incarcare de 12 Kg foarte generoasa, astfel ca va trebui sa spalati rufele mult mai rar.

Motor economic digital inverter

Samsung WW12R641U0M/LE dispune de un motor digital inverter foarte economic, consumul estimativ anual de 141 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++. Consumul mediu anual de apa de 11.700 litri este de asemenea unul redus, mai ales daca tinem cont de cantitatea mare de rufe care se poate spala cu fiecare program. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad relativ scazut de umiditate dupa spalare. Nivelul zgomotelor de spalare (52 dB) si centrifugare (72 dB) sunt destul de scazute, astfel ca nu va vor deranja de la odihna sau relaxare. 

=> Vedeti si:ย alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WW12R641U0M/LE

15 programe de spalare

Panoul de control contine un buton rotativ cromat pentru selectarea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj verde si mai multe butoane pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. In ceea ce priveste ciclurile de spalare acest model dispune de 15 optiuni care includ atat variante clasice precum bumbac, sintetice, lana dar si moderne precum Hygiene steam care utilizeaza aburul fierbinte pentru indepartarea bacteriilor si incactivarea alergenilor. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 15 minute care insa permite spalarea unei cantitati mai reduse de rufe. 

Sisteme si tehnologii de ultima generatie

Fiind un model premium, aceasta masina de spalat utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Samsung precum Eco Bubble care permite indepartarea murdariei chiar si la temperaturi reduse, Bubble Soak care utilizeaza bulele active pentru indepartarea murdariei sau VRT plus care utilizeaza un senzor pentru reducerea zgomotului si vibratiilor din timpul spalarii si al centrifugarii. Dintre optiunile suplimentare amintim blocarea accesului copiilor la meniu, pornirea intarzitata sau verificarea erorilor de functionare cu ajutorul unei aplicatii instalate pe smartphone. 

Puncte tari

+ design elegant

+ capacitate mare de incarcare

+ panou de control intuitiv

+ motor cu eficienta energetica A+++

+ 15 programe de spalare

+ sistem de curatare cu abur

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ sisteme si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Samsung WW12R641U0M/LE este o masina de spalat rufe de ultima generatie cu o capacitate mare de incarcare si un consum foarte redus de energie. Display-ul digital mare, sistemele si tehnologiile moderne si gama variata de programe si optiuni sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat premium produsa de Samsung. 

Manual Samsung WW12R641U0M/LE