Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61253 review

  • Consum
    (5)
  • Functii
    (4.4)
  • Calitate/pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Indesit BTW D61253 este o masina de spalat rufe de noua generatie, cu un consum redus de energie si apa si programe eficiente de spalare. Display-ul digital, nivelul rezonabil al zgomotului de spalare si viteza buna de centrifugare sunt cele mai importante atuuri ale acestei masini de spalat.

Masinile de spalat rufe slim si cele cu incarcare verticala sunt ideale pentru apartamentele mici care au holuri si bai inguste. Diferentele dintre o masina de spalat cu incarcare verticala si una slim sunt mai mari in ceea ce priveste designul decat specificatiile, tehnologiile folositesau programele de spalare. Alegerea va trebui facuta in functie de amplasarea masinii, cele slim putand fi instalate sub blatul din bucatarie sau pe holuri mai inguste, iar cele cu incarcare verticala in bai sau pe holuri mici. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu incarcare verticala produsa de Indesit care are specificatii excelente.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Indesit

Indesit BTW D61253

Masina de spalat rufe moderna

Indesit BTW D61253 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala de noua generatie, cu un design de culoare alba si un maner ergonomic in partea frontala. Acest model are dimensiuni de 60 x 40 x 90 cm si o capacitate de 6 Kg fiind potrivita pentru familiile formante din 2-3 persoane. Usa cu deschidere larga permite incarcarea facila chiar si a hainelor, lenjeriilor si paturilor mai voluminoase.

Consum redus si viteza buna de centrifugare

Indesit BTW D61253 are un consum anual de energie de 174 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar pentru energia consumata fiin de doar 9.5 lei. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate de aproximativ 53% dupa spalare, astfel ca se vor usca destul de usor. Nivlul zgomotului de spalare si  a celui de centrifugare sunt de 59 db, respectiv 76 dB, fiind comparabile cu cele ale altor masini cu capacitate si dimensiuni similare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Indesit BTW D61253

Functii si programe

Panoul de control aflat in partea din spate este format dintr-un display digital, un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si opt butoane mici cu indicatori luminosi pentru pornire/oprire, pauza, pentru personalizarea programelor sau pentru functiile speciale. Programele de spalare includ optiuni clasice pentru diferite tipuri de tesaturi precum bumbac, sintetice sau delicate dar si cicluri de spalare pentru echipamentele sportive sau pentru hainele persoanelor cu pielea sensibila. Un program standard are o durata de 120 de minute, insa sunt disponibile si 5 cicluri de spalare cu durata mai mica de 59 de minute. Pentru cantitatile mici de rufe exista si programul Turn&Wash care are o durata de 45 de minute.

Cele mai importante functii sunt Energy Saver care optimizeaza consumul de energie si apa pentru anumite programe de spalare si pornirea intarziata ca va permite spalarea rufelor atunci cand sunteti in oras sau la cumparaturi.

Puncte tari

+ consum foarte redus de energie

+ display digital cu meniu simplu

+ optiune de economisire a energiei

+ deschidere usoara din maner

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– programele de spalare au o durata destul de mare

Concluzii

In concluzie, Indesit BTW D61253 este o masina de spalat rufe de noua generatie, cu un consum redus de energie si apa si programe eficiente de spalare. Display-ul digital, nivelul rezonabil al zgomotului de spalare si viteza buna de centrifugare sunt cele mai importante atuuri ale acestei masini de spalat.