▷Cele mai bune masini de spalat rufe Indesit

Compania italiana Indesit a fost fondata in 1975 de catre Vittorio Merloni, in Fabriano Ancona. De-a lungul anilor a devenit unul din cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice mari la nivel european. Portofoliul Indesit include masini de spalat si uscatoare de rufe, masini de spalat vase, frigidere si combine frigorifice sau plite si cuptoare.

Indesit

In anul 2001 Indesit a fost achizitionata de catre compania britanica Hotpoint, pentru suma de 121 milioane de lire sterline. In 2014 Whirlpool a achizitionat 60% din Hotpoint, Indesit facand parte din cea mai mare companie producatoare de aparate electrocasnice la nivel mondial.

Top 5 Masini De Spalat Rufe Indesit

1. Indesit INNEX BWSE71295XWBVEU

Indesit INNEX BWSE71295XWBVEU este o masina de spalat rufe lansata recent, care are un design modern si o adancime de doar 43.5 cm. Masina are o capacitate de incarcare de 7 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 de rotatii pe minut, eficienta stoarcerii fiind incadrata in clasa B. Motorul inverter, gama variata de programe si functii si raportul bun dintre calitate si pret, fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Puncte tariIndesit INNEX BWSE71295XWBVEU

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ dimensiuni compacte;

+ 14 cicluri de spalare;

+ functii si optiuni moderne;

+ raport bun calitate/pret;

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este putin mai ridicat.

Untitled-300x31

2. Indesit INNEX BWE81285XWEEN

O alta masina de spalat rufe produsa de Indesit, care are recenzii bune de la clienti este modelul INNEX BWE81285XWEEN. Masina are o capacitate de incarcare de 8 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa B. Viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 de rotatii pe minut iar nivelul zgomotului poate atinge 79 dB. Cele 16 programe de spalare includ optiuni atat in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, delicate) cat si al articolelor (pilote, haine albe sau colorate). Functiile si optiunile utile, tehnologia Push&Go si pretul accesibil sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produse de Indesit.

Puncte tariIndesit INNEX BWE81285XWEEN

+ eficienta energetica buna;

+ 16 programe de spalare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ 3 optiuni de spalare rapida;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– design alb clasic.

Untitled-300x31

3. Indesit INNEX BWE91485XWSEUN

Indesit INNEX BWE91485XWSEUN este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si design interesant, cu un hublou cu rama argintie. Masina are un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa B, un program standard avand un consum de doar 0.57 kWh. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, iar temperatura de spalare poate fi setata in 3 trepte, intre 20 si 60 de grade Celsius. Programele variate de spalare, pretul accesibil si tehnologiile si functiile moderne sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Indesit.

Puncte tariIndesit INNEX BWE91485XWSEUN

+ eficienta energetica clasa B;

+ 16 cicluri de spalare;

+ viteza de stoarcere maxima de 1400 RPM;

+ functii si tehnologii moderne;

+ raport bun calitate/pret;

Puncte slabe

–  nivelul zgomotului este destul de mare.

Untitled-300x31

4. Indesit BTWS72200EU/N

Daca preferati o masina de spalat rufe cu incarcare verticala, atunci Indesit BTWS72200EU/N poate fi o alegere foarte buna. Capacitatea de incarcare este de 7 Kg de rufe, iar eficienta energetica este incadrata in clasa E. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 RPM, iar nivelul zgomotului variaza intre 60 dB pentru spalare si 78 dB pentru stoarcere. Panoul de control are un display digital, iar pentru spalare aveti la dispozitie 14 optiuni, iar 5 dintre acestea au o durata mai scurta de 60 de minute. Functiile si optiunile variate, sistemele si tehnologiile moderne si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produse de Indesit.

Puncte tariIndesit BTWS72200EU/N

+ gama variata de programe;

+ tambur cu deschidere usoara;

+ sisteme si functii moderne;

+ cicluri de spalare rapide;

+ raport bun calitate/pret.

Puncte slabe

– consum energetic incadrat in clasa E.

Untitled-300x31

5. Indesit MTWS61252WEE

Indesit MTWSE61252WEE este ultimul model din acest top si dispune de o capacitate de incarcare de 6 Kg. Fiind un model slim, masina are o adancime de doar 42.5 cm, putand fi instalata si intr-o baie mai ingusta. Eficienta energetica este incadrata in clasa F, iar viteza maxima de centrifugare este de 1200 RPM. Cele 16 cicluri de spalare din care 3 au durata mai mica de o ora, functiile si optiunile utile si pretul redus fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere buna pentru familiile care nu au copii.

Puncte tariIndesit MTWSE61252WEE

+ 16 programe de spalare;

+ dimensiuni compacte;

+ functii si optiuni moderne;

+ panou de control intuitiv;

+ pret accesibil;

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa F.

Untitled-300x31

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Ghid de achizitie masina de spalat rufe Indesit

Masinile de spalat rufe produse de Indesit au in general specificatii tehnice bune si preturi accesibile, adresandu-se familiilor cu venituri medii. Pentru a va ajuta sa alegeti o masina de spalat Indesit potrivita pentru nevoile dumneavoastra, va trebui sa tineti cont de cateva aspecte importante precum:

1. Tipul masinii de spalat

Indesit are in portofoliu atat masini de spalat rufe cu incarcare frontala, cat si modele cu incarcare verticala. Cele cu incarcare frontala pot fi slim, cu o capacitate de incarcare mai mica, sau cu dimensiuni standard si o capacitate mai mare. Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala produse de Indesit au dimensiuni compacte si o capacitate de incarcare de 6-7 Kg, putand fi instalate chiar si pe un hol mai mic.

2. Capacitatea de incarcare si dimensiunile

Masinile de spalat rufe produse de Indesit pot avea o capacitate de incarcare cuprinsa intre 5 si 7 Kg, pentru modelel slim si cele cu incarcare verticala. Modelele cu incarcare frontala si dimensiuni standard pot avea o capacitate de incarcare de pana la 9-10 Kg de rufe.

3. Eficienta energetica

Desi au preturi accesibile, masinile de spalat rufe din portofoliul Indesit au o eficienta energetica buna, incadrata in clasele B-E, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard are un consum de aproximativ 0.5 kWh pentru un model cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si de aproximativ 0.65 kWh pentru unul cu o capacitate de incarcare de 9 Kg.

4. Viteza de centrifugare si zgomot

Viteza de centrifugare variaza intre 1000 si 1400 de rotatii pe minut si poate fi ajustata in 4-5 trepte, in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul maxim al zgomotului variaza intre 76 si 80 dB, fiind putin mai ridicat in comparatie cu cel al masinilor de spalat rufe cu preturi mai mari.

5. Programe de spalare

Masinile de spalat rufe Indesit dispun de 12-16 cicluri de spalare, care includ optiunile clasice in functie de tesaturi (bumbac, sintetice, lana sau delicate). Exista insa si programe rapide de spalare sau pentru echipamentul sportiv (imbracaminte si incaltaminte). Durata programelor standard variaza intre 3 ore si 20 de minute si 3 ore si 50 de minute, in functie de capacitatea de incarcare.

6. Functii si optiuni

Cele mai noi modele de masini de spalat rufe produse de Indesit dispun de functii si optiuni moderne precum: WaterBalance Plus (regleaza automat consumul de apa in functie de cantitatea de rufe incarcata), Anti-Pata (elimina petele dificile de pe haine), Anti-Miros (elimina mirosurile neplacute din tesaturile sintetice), Calcare Facila (previne formarea cutelor pe haine) sau Start Intarziat (amana startul programului intr-un interval cuprins intre 3 si 9 ore).