Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR65230SSEUN pareri si review

? Whirlpool TDLR65230SSEUN - 6.5 Kg, clasa A+++, 12 programe, 58/77 dB
Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR65230SSEUN

Product Name: Whirlpool TDLR65230SSEUN

Product Description: Whirlpool TDLR65230SSEUN este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 6.5 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina are un panou de control intuitiv, dispune de 12 cicluri de spalare si utilizeaza tehnologia Al 6-lea simt.

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Whirlpool TDLR65230SSEUN este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si motor cu eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologia Al 6-lea simt si nivelul rezonabil al zgomotului de spalare sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat din portofoliul Whirlpool. 

Pros

+ dimensiuni compacte

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ tehnologie Al 6-lea simt

Cons

– pretul intreg este mare

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt ideale pentru garsonierele, apartamentele si casele cu o suprafata utila mai mica. Aceste masini de spalat se pot instala intr-o nisa ingusta de pe hol, sau intr-o baie de mici dimensiuni. Desi au dimensiuni compacte, cele mai noi modele de masini de spalat cu incarcare verticala au motoare economice si dispun de tehnologii moderne care le imbunatatesc performantele. O astfel de masina de spalat este si modelul produs de Whirlpool a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza. 

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR65230SSEUN

Masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR65230SSEUN are un design clasic de culoare alba si un maner vertical integrat in partea frontala a usii. La apasarea manerului, usa se deschide treptat, iar tamburul este intotdeauna in pozitie superioara la finalul ciclului de spalare. Acest model are o latime de doar 40 cm, o adancime de 60 cm si o inaltime de 90 cm, necesitand un spatiu redus pentru instalare. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6.5 Kg, fiind potrivita pentru persoanele singure sau familiile fara copii. 

Eficienta energetica A+++

Whirlpool TDLR65230SSEUN areun motor cu eficienta energetica incadrata in cea mai buna clasa, A+++, consumul estimativ anual de 147 kWh avand un cost lunar de cel mult 7.5 lei. Consumul anual de apa de 8.800 de litri este unul rezonabil, daca tinem cont de capacitatea mai redusa de incarcare a acestui model. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi setata in 4 trepte, eficienta la centrifugare fiind incadrata in clasa B. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este unul rezonabil, insa cel de centrifugare de 77 dB poate fi deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

Gama variata de programe de spalare

Panoul de control contine un display digital cu afisaj verde in partea dreapta si un selector rotativ pentru alegerea programului de spalare in partea stanga. Optiunile de spalare includ programe pentru diferite tipuri de tesaturi (bumbac, lana, sintetice, mixt, delicate) sau in functie de culori. In plus, exista si un program rapid pentru hainele putin murdare si unul Hygiene pentru hainele bebelusilor. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Tehnologie Al 6-lea simt

Acest model utilizeaza tehnologia Al 6-lea simt dezvoltata de Whirlpool prin care este monitorizat procesul de spalare cu ajutorul unor senzori. Acesti senzori regleaza automat consumul de apa si timpul de spalare in functie de cantitatea de rufe si de gradul de murdarire al acestora. Alte optiuni utile sunt Child Care prin care se permite blocarea accesului copiilor la meniu sau Fresh Care hainele isi vor pastra un miros placut chiar daca sunt scoase mai tarziu din tambur. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ tehnologie Al 6-lea simt

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Whirlpool TDLR65230SSEUN este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si motor cu eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologia Al 6-lea simt si nivelul rezonabil al zgomotului de spalare sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat din portofoliul Whirlpool.