Beko WUE8736XST, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A+++, 1400 RPM – Pareri si Review

Beko WUE8736XST - 8 Kg, Clasa C, 1400 RPM, 55/73 dB
Masina de spalat rufe Beko WUE8736XST

Product Name: Beko WUE8736XST

Product Description: Beko WUE8736XST este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa C. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si de conectivitatea Bluetooth.

Brand: Beko

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.7

Summary

Beko WUE8736XST este o masina de spalat rufe cu capacitate generoasa de incarcare si motor economic si silentios. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

Pros

+ design actual

+ panou de control intuitiv

+ conectivitate Wi-Fi

+ eficienta energetica buna

+ viteza mare de centrifugare

+ gama variata de programe

+ pret redus in aceasta perioada

Cons

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

– durata programelor de spalare este destul de mare

Masina de spalat rufe este unul din cele mai importante aparate electrocasnice mari din orice casa, atat din punct de vedere al pretul de achizitie cat si a costurilor de utilizare. Din fericire, oferta de masini de spalat rufe este foarte variata, existand numeroase modele care ofera un raport corect intre calitate si pret. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont sunt capacitatea de incarcare, eficienta energetica si consumul de apa sau viteza maxima de centrifugare. Numarul de programe si functiile disponibile sau tehnologiile utilizate sunt alte specificatii care pot sa faca diferenta dintre o masina de spalat rufe buna si una performanta. O masina de spalat rufe care ofera un raport excelent intre calitate si pret este si Beko WUE8736XST iar in cele ce urmeaza veti gasi o prezentare a acesteia.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Beko WUE8736XST

Beko WUE8736XST – Masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe Beko WUE8736XST are un design actual din care ies in evidenta display-ul mare si hubloul supradimensionat cu rama argintie. Pe langa dimensiunile XL ale usii, hubloul se deschide la un unghi larg de 170 grade care permite incarcarea rapida chiar si a hainelor mai groase. Capacitatea de incarcare este de 8 Kg de rufe, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. Masina are o latime de 60 cm, o adancime de 55 cm si o inaltime de 84 cm, putand sa fie instalata chiar si sub blatul de lucru din bucatarie.

Motor economic si fiabil

Beko WUE8736XST are un motor ProSmart Inverter cu o eficienta energetica buna care este incadrata in clasa energetica noua C (pe o scara de la A la G). Consumul pentru 100 de cicluri de spalare este estimat de producator la 62 kWh, costul cu energia consumata pentru un program de spalare fiind de aproximativ 0.45 lei. Consumul de apa de 47 litri per ciclu este de asemenea destul de redus, mai ales daca luam in calcul capacitatea generoasa de incarcare a acestui model. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte pana la cel mult 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul hainelor sau a tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului de spalare este de 55 dB iar cel de centrifugare este de 73 dB, fiind incadrat in clasa B (pe o scara de la A la D).

Display digital tactil

Panoul de control are o organizare clasica cu un buton rotativ in partea centrala si un display digital tactil mare in partea dreapta. Ca si alte modele din portofoliul Beko precum Beko WTV10746XDW, Beko DS8452TA,  Beko WUE8736CST sau Beko WUE9622XCW, si aceasta masina dispune de 15 cicluri de spalare. Aceste cicluri permit spalarea in functie de tipul tesaturilor (bumbac, bumbac eco, sintetice sau delicate) sau al articolelor (camasi, jeans, echipament sportiv). Mai mult, gratie tehnologiei Steam Cure, exista 4 programe cu abur fierbinte care elimina bactteriile din haine sau previn formarea cutelor. Din pacate, durata unui program standard de spalare este destul de mare (218 minute).

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Beko WUE8736XST

Tehnologii ingenioase

Pe langa tehnologia Steam Cure, masina utilizeaza si alte tehnologii moderne dezvoltate de Beko. Cele mai importante dintre acestea sunt Aquawave (protejeaza tesaturile prin conturul cuvei si forma paletelor) sau Bluetooth  (permite controlarea masinii prin aplicatia HomeWhiz sau descarcarea de programe suplimentare). Functiile suplimentare includ adaugarea hainelor in primele 5 minute ale ciclurilor de spalare, prespalarea, clatirea suplimentara sau blocarea accesului copiilor la meniu. Confirmarea fiabilitatii motorului si a masinii sunt date si de garantiile extinse oferite de Beko (10 respectiv 5 ani).

Puncte tari

+ design actual

+ panou de control intuitiv

+ conectivitate Wi-Fi

+ eficienta energetica buna

+ viteza mare de centrifugare

+ gama variata de programe

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

– durata programelor de spalare este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Beko WUE8736XST este o masina de spalat rufe cu capacitate generoasa de incarcare si motor economic si silentios. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

Manual de utilizare Beko WUE8736XST

Tags: