Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR7221BSEUN pareri si review

? Whirlpool TDLR7221BSEUN - 7 Kg, Clasa A+++, 14 cicluri de spalare, 1200 rpm, 52/74 dB
Whirlpool TDLR7221BSEUN

Product Name: Whirlpool TDLR7221BSEUN

Product Description: Whirlpool TDLR7221BSEUN este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 7 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut.

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Whirlpool TDLR7221BSEUN este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are dimensiuni compacte si un consum redus de energie. Cele 14 cicluri de spalare, tehnologiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Whirlpool.

Pros

+ panou de control intuitiv

+ motor sense inverter

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ deschiderea treptata a tamburului

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt ideale pentru casele si apartamentele mici, putand fi instalate si pe un hol sau intr-o baie mai ingusta. Desi au dimensiuni compacte, aceste masini au performante excelente de curatare si un consum energetic comparabil cu cel al modelelor cu incarcare frontala. Gama variata de programe, sistemele si tehnologiile moderne si un nivel rezonabil al zgomotului sunt alte specificatii care fac diferenta dintre un model entry-level si unul de varg de gama. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe cu incarcare verticala produsa de Whirlpool care poate fi achizitionata la un pret redus in aceasta perioada.

Whirlpool TDLR7221BSEUN

Masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR7221BSEUN are o carcasa de culoare alba si un maner gri in partea frontala a usii. Tamburul masinii se deschide treptat dupa apasarea manerului si va fi intotdeauna in pozitie superioara la finalul ciclului de spalare. Capacitatea de incarcare a acesui model este de 7 Kg, ceea ce o face potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane. In ceea ce priveste dimensiunile, masina are o latime de doar 40 cm, o adancime de 60 cm si o inaltime cu 5 cm mai mare decat cea standard (90 cm).

Motor inverter economic

Whirlpool TDLR7221BSEUN utilizeaza un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul anual de 174 kWh avand un cost lunar de aproximativ 9 lei. Consumul anual de apa de 8900 litri este unul rezonabil, la fel ca si eficienta la centrifugare care este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G). Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1200 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor sau a articolelor spalate. Nivelul zgomotului de spalare de 52 dB este unul destul de redus insa cel de centrifugare la viteza maxima de 78 dB poate fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Panou de control intuitiv

Panoul de control mare dispune de un display digital in partea dreapta, de un selector rotativ in partea stanga si de mai multe butoane tactile pentru diferite functii si optiuni. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare care includ atat optiuni clasice (bumbac, delicate, lana, sintetice, mixte) dar si actuale (jeans sau un program igienic pentru hainele bebelusilor). Mai mult, pentru o cantitate mai redusa de haine putin purtate puteti sa utilizati programul rapid cu durata de doar 30 de minute.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Al 6-lea simt

Acest model utilizeaza mai multe tehnolgii moderne dezvoltate de Whirlpool precum Al 6-lea simt (utilizeaza senzori care regleaza permanent consumul de apa si timpul de spalare in functie de gradul de murdarie al rufelor) sau Fresh Care (cu ajutorul caruia se mentine prospetimea rufelor chiar daca hainele raman in tambur o perioada mai lunga dupa finalizarea ciclului de spalare). Alte functii utile sunt blocarea accesului copiilor la meniu, clatirea suplimentara sau programarea intarziata.

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ motor sense inverter

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ deschiderea treptata a tamburului

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, Whirlpool TDLR7221BSEUN este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are dimensiuni compacte si un consum redus de energie. Cele 14 cicluri de spalare, tehnologiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Whirlpool.