Samsung WW80T304MBS/LE, Masina de spalat rufe slim, 8 Kg, Clasa D, 1400 RPM – Pareri si Review

Samsung WW80T304MBS/LE - 8 Kg, Clasa D, 1400 rpm, 62/75 dB
Masina de spalat rufe Samsung WW80T304MBSLE

Product Name: Samsung WW80T304MBS/LE

Product Description: Samsung WW80T304MBS/LE este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si capacitate de incarcare de 8 Kg. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o eficienta energetica incadrata in clasa D.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Samsung WW80T304MBS/LE este o masina de spalat rufe slim cu design elegant si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung. 

Pros

+ design modern

+ display digital mare

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM

+ gama variata de programe

+ functii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– eficienta energetica este incadrata doar in clasa D

– durata programelor este destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe de generatie noua au un design modern, care le permite integrarea facila intr-o locuinta noua. Pe langa finisajele elegante, aceste masini sunt mai silentioase si mai economice in comparatie cu modelele mai vechi. Mai mult, tehnologiile inovative utilizate permit indepartarea facila chiar si a celor mai dificile pete dar si protejarea tesaturilor delicate. Samsung WW80T304MBS/LE este o astfel de masina de spalat rufe de generatie noua iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WW80T304MBSLE

Samsung WW80T304MBS/LE – masina de spalat rufe slim

Masina de spalat rufe Samsung WW80T304MBS/LE are un design modern, cu o carcasa argintie si un hublou cu rama neagra lucioasa. Peretii laterali ai masinii au un design special care asigura reducerea vibratiilor si a zgomotului. Usa masinii se deschide inspre stanga la un unghi suficient de larg (135 de grade) care faciliteaza incarcarea si descarcarea hainelor. Desi este un model slim cu o adancime de doar 46.5 cm, aceasta masina de spalat rufe are o capacitate de incarcare de 8 Kg de haine, fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Motor Digital Inverter

Samsung WW80T304MBS/LE are un motor Digital Inverter cu o eficienta energetica incadrata in clasa D (pe o scara de la A la G). Consumul energetic per ciclu de spalare este estimat de producator la doar 0.73 kWh, ceea ce inseamna un cost de doar 0.5 lei. Consumul de apa este de asemenea unul redus (48 litri/ciclu) la fel ca si gradul de umiditate al rufelor dupa stoarcerea la viteza maxima care este de 1400 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 62 dB insa cel de centrifugare poate fi deranjant pentru celelalte persoane din casa (75 dB). Ca si in cazul altor masini de spalat rufe din portofoliul Samsung precum Samsung WD10T634DBH/S7,  Samsung WD80T4046CX/LE, Samsung WW70T4020EE/LE sau Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, si acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani pentru motor.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Samsung WW80T304MBSLE

14 programe de spalare

Panoul de control are un display digital mare cu afisaj alb, un selector rotativ si mai multe butoane mecanice pentru diferite functii si optiuni. Programele de spalare includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, delicate, lana) dar si pentru pete dificile (spalare intensiva sau bumbac cu prespalare). In plus, exista si un program rapid care are o durata de doar 18 minute. Din pacate, durata unui program de spalare standard este destul de mare (3 ore si 38 de minute). Functiile disponibile includ pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 24 de ore, blocarea accesului copiilor la meniu sau oprirea semnalului sonor de la finalul programului de spalare.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM

+ gama variata de programe

+ functii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica este incadrata doar in clasa D

– durata programelor este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Samsung WW80T304MBS/LE este o masina de spalat rufe slim cu design elegant si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.