Masina de spalat rufe AEG L7FEC48S review

🥇 AEG L7FEC48S
  • Eficienta energetica
  • Programe si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.7

Sumar

AEG L7FEC48S este o masina de spalat performanta cu eficienta energetica excelenta si tehnologii de ultima generatie. Optiunea de improspatare cu abur, nivelul redus al zgomotului de spalare si viteza mare de centrifugare fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana AEG este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice incadrate in clasa premium. Electrocasnicele AEG impresioneaza atat prin designuri indraznete cat si prin tehnologii inovatoare care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. In plus, majoritatea modelelor AEG se bucura de o fiabilitate excelenta, durata medie de utilizare a electrocasnicelor mari depasind 10 ani. In continuare va vom prezenta o masina premium de spalat rufe produsa de AEG care poate fi achizitionata de la cele mai importante magazine online din Romania. 

Masina de spalat rufe AEG L7FEC48S

Masina premium de spalat rufe

AEG L7FEC48S este o masina de spalat rufe cu un design elegant pe care il regasim si la alte modele ale producatorului german. Hubloul cu rama argintie se deschide spre dreapta si are un diametru larg care permite incarcarea usoara chiar si a hainelor sau paturilor mai voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 57.1 x 85 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg, acest model fiind destinat familiilor formate din 3-4 persoane.

Motor OkOInverter economic

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

AEG L7FEC48S are un motor OkO inverter de generatie noua care are atat o eficienta energetica ridicata dar si o durabilitate excelenta. Consumul energetic anual de 137 kWh este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica: A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 7.5 lei. Consumul anual de apa de 10.999 litri este de asemenea unul redus, un program standard de spalare avand un consum de 0.7 kWh si 54 litri de apa. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, eficienta centrifugarii fiind incadrata in clasa B, rufele avand un grad de umiditate reziduala de 52% dupa spalare si stoarcere. In ceea ce priveste zgomotul, acesta variaza intre 47 dB pentru spalare si 73 dB pentru stoarcere la viteza maxima. 

Programe eficiente de spalare

Panoul de control are un display digital cu fundal negru si afisaj rosu care este incadrat de 7 butoane tactile pentru diferite functii si optiuni si 4 butoane clasice pentru pornire/oprire, pauza, pornirea intarziata sau activarea functiei ProSteam. Butonul rotativ cromat din partea centrala permite alegerea programului de spalare din cele 10 cicluri disponibile care includ optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice delicate) sau al articolelor spalate (jeans, echipament sportiv sau cuverturi). In plus aveti la dispozitie un program rapid cu durata de doar 20 de minute care este potrivit pentru o cantitate maxima de cel mult 3 Kg de rufe. Gratie tehnologiei ProSteam puteti sa improspatati hainele putin purtate sau sa utilizati aburul fierbinte la finalul ciclurilor de spalare pentru a preveni formarea cutelor pe haine. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

AEG L7FEC48S

Tehnologii de ultima generatie

Pe langa ProSteam, acest model utilizeaza si alte sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de AEG precum ProSense care utilizeaza senzori care adapteaza automat durata de spalare in functie de cantitatea de rufe, SoftPLus care distribuie uniform balsamul in toate rufele din tambur sau sistemul de echilibrare a incarcaturii care reduce zgomotul si vibratiile produse. Dintre functiile suplimentare amintim pornirea intarziata, extra clatirea hainelor, clatirea fara spuma sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ motor OkOInverter cu eficienta A+++

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ improspatarea rufelor cu abur

+ tehnologii de ultima generatie

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, AEG L7FEC48S este o masina de spalat performanta cu eficienta energetica excelenta si tehnologii de ultima generatie. Optiunea de improspatare cu abur, nivelul redus al zgomotului de spalare si viteza mare de centrifugare fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari. 

Manual de utilizare AEG L7FEC48S

Tags: