Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DN409S2T review

Reducerile continua la eMag!

eMag continua reducerile prin campania Crazy Sale. Alte magazine online continua reducerile si astazi.
Vedeti aici care au fost produsele cu cele mai mari reduceri la eMag!
» Black Friday la Altex - Reduceri de pana la 60%
» Black Friday la Aleco Air - Reduceri de pana la 65%!
» Cyber Monday la Elefant - Reduceri de pana la 90%!
» Cyber Monday la PC Garage Reduceri de pana la 40%
» Black Friday la Caut Ceas - Reduceri de pana la 80%

LG F4DN409S2T
  • Eficienta energetica
  • Programe si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.7

Summary

LG F4DN409S2T este o masina de spalat cu uscator moderna, cu design elegant si capacitate buna de incarcare. Tehnologiile moderne, nivelul redus al zgomotului programele eficiente de spalare si uscare sunt alte specificatii care recomanda achizitionarea acestei masini de spalat cu uscator comercializata sub brandul LG. 

Compania sud-coreana LG are in portofoliu o gama variata de electrocasnice mari care se remarca prin designul elegant si specificatiile tehnice foarte bune. De exemplu, masinile de spalat rufe produse de LG au finisaje moderne, display-uri digitalte, o gama variata de programe si eficienta energetica foarte buna. In plus, majoritatea modelelor utilizeaza si cele mai moderne tehnologii dezvoltate de LG care faciliteaza indepartarea petelor dificile si permit controlul cu smartphone-ul prin intermediul unei aplicatii. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe cu uscator produsa de LG care este disponibila si la magazinele online din Romania.

Masina de spalat cu uscator LG F4DN409S2T

Masina de spalat rufe cu uscator de generatie noua

LG F4DN409S2T este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern cu finisaje argintii si hublou cu rama groasa din sticla neagra. Unghiul larg de deschidere si diametrul mare faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor uscate sau umede. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, suficiente pentru spalarea si uscarea hainelor si lenjeriilor unei familii formate din 4-5 persoane. In ceea ce priveste dimensiunile, masina are o inaltime standard de 85 cm, o latime de 60 cm si o adancime de 56 cm, putand sa fie instalata si in bucatarie sub blatul de lucru.

Motor inverter Direct Drive

LG F4DN409S2T foloseste un motor inverter Direct Drive care are totusi un consum destul de ridicat de energie, un program standard de spalare si uscare consumand 6.17 kWh. Consumul estimativ anual pentru spalare si uscare este de 1224 kWh, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 67 lei. Consumul de apa pentru un ciclu de spalare standard este de 54 litri iar cel anual este 11.400 litri. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de scazut dupa stoarcerea la viteza maximă. Nivelul zgomotului variaza intre 52 dB pentru spalare, 56 dB pentru uscare si 75 dB pentru centrifugarea la ultima treapta de viteza. 

» A Inceput Black Firday la ALtex. Nu Ratati Cele Mai Mari Reduceri Din Acest An!
Click aici pentru oferta

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

LG F4DN409S2T

14 cicluri de spalare si uscare

Panoul de control are un display digital mare cu butoane cu touch in partea dreapta, doua butoane pentru pornire oprire si pauza si un buton rotativ cu finisaje cromate pentru selectarea unuia din cele 14 cicluri de spalare si uscare disponibile. Pe langa programele clasice pentru tesaturi din bumbac, lana, mixte sau delicate, aveti la dispozitie un program rapid cu durata de 30 de minute si de unul complet de spalare si uscare. In plus, tehnologia LG Steam permite eliminarea eficienta a bacteriilor si alergenilor prin doua programe: Baby Steam Care si Allergy Care. 

Functii smart

F4DN409S2T beneficiaza de tehnologii moderne patentate de LG precum AI DD care stabileste miscarile taburului in functie de calitatea si delicatetea materialelor si SmartThinq care permite prin intermediul conexiunii Wi-Fi download-area unor programe noi sau monitorizarea performantelor masinii de spalat. Cele mai importante functii optionale sunt prespalarea si clatirea suplimentara, blocarea accesului copiilor la meniu, adaugarea unor rufe in primele minute ale ciclului de spalare sau finalizarea intarziata a programelor. 

Puncte tari

+ design argintiu elegant

+ motor inverter Direct Drive

+ nivel redus al zgomotului

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ 14 programe de spalare si uscare

+ tehnologii de ultima generatie

+ conectivitate Wi-Fi

Puncte slabe

– consumul energetic destul de ridicat

– durata mare a programelor

Concluzii

Concluzionand, LG F4DN409S2T este o masina de spalat cu uscator moderna, cu design elegant si capacitate buna de incarcare. Tehnologiile moderne, nivelul redus al zgomotului programele eficiente de spalare si uscare sunt alte specificatii care recomanda achizitionarea acestei masini de spalat cu uscator comercializata sub brandul LG. 

Tags: