Hotpoint NM11823WKEUN, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa A+++, 1200 RPM – Pareri si Review

🥇 Hotpoint NM11823WKEUN - 8 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, 52/78 dB
Masina de spalat rufe Hotpoint NM11823WKEUN

Product Name: Hotpoint NM11823WKEUN

Product Description: Hotpoint NM11823WKEUN este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de o viteza de centrifugare maxima de 1200 rpm si de 15 cicluri de spalare.

Brand: Hotpoint

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Hotpoint NM11823WKEUN este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, functiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Hotpoint. 

Pros

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ gama variata de programe

+ functii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– consumul de apa este destul de ridicat

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

Masina de spalat rufe este unul din aparatele electrocasnice mari nelipsite din orice casa. Pe langa costul de achizitie al masinii trebuie sa luati in considerare si costurile de utilizare care includ cel cu energia electrica si cel cu apa consumata. Un model de generatie noua va utiliza tehnologii moderne care reduc timpul de spalare si eficientizeaza consumul de energie si apa. Un astfel de model este si Hotpoint NM11823WKEUN iar in continuare va vom prezenta cele mai mai importante specificatii ale acesteia. 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Hotpoint NM11823WKEUN

Hotpoint NM11823WKEUN – masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe Hotpoint NM11823WKEUN are un design modern, care impresioneaza prin hubloul mare cu rama neagra si sticla transparenta. Usa masinii are directia de deschidere clasica spre stanga, iar diametrul larg asigura incarcarea usoara a hainelor si a altor articole. Masina are o forma patrata (60 x 61 cm) si o inaltime standard de 85 cm, putand sa fie instalata atat pe hol cat si intr-o baie mai mare. Capacitatea de incarcare este de 8 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din cel putin 4 persoane. 

Eficienta energetica A+++

Hotpoint NM11823WKEUN are un motor inverter economic si silentios, eficienta energetica fiind incadrata in clasa A+++. Consumul anual estimativ de energie este de 193 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de de aproximativ 11 lei. Consumul de apa anual este estimat la 11.594 litri, o valoare mai mare in comparatie cu cea a altor modele cu capacitate similara. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate destul de ridicat dupa spalare. Nivelul zgomotului de spalare de 52 dB este redus, insa cel de centrifugare poate atinge o valoare mare de 78 dB. 

Programe variate de spalare

Panoul de control contine un display digital tactil cu afisaj alb in partea dreapta si un selector rotativ in partea centrala. Optiunile de spalare includ programe penru anumite tesaturi (bumbac, lana, delicate) sau articole (hainele bebelusilor, lenjerie). In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 30 de minute, potrivit pentru o cantitate redusa de haine. Alte 2 programe foarte utile sunt Steam Refresh (improspateaza hainele putin purtate cu abur fierbinte) si Steam Hygiene (elimina pana la 99.9% dintre alergenii din haine). 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Hotpoint

Hotpoint NM11823WKEUN

Functii moderne

Pe langa optiunile cu abur, acest model dispune de mai multe functii moderne dezvoltate de Hotpoint. Aveti la dispozitie o optiune Rapid pentru reducerea timpului de spalare cu pana la 50% sau Final Care prin care se previne formarea cutelor pe haine. Alte functii utile care se regasesc si la alte modele (Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU, Hotpoint NM11 825 WS A EU sau Hotpoint NM10 723 WK EU) sunt adaugarea hainelor dupa inceperea programului de spalare sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ gama variata de programe

+ functii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– consumul de apa este destul de ridicat

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, Hotpoint NM11823WKEUN este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, functiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Hotpoint.