LG F2WN2S7S3E, Masina de spalat rufe slim, 7 Kg, Clasa A+++, 1200 RPM – Pareri si Review

๐Ÿฅ‡ LG F2WN2S7S3E - 7 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, 59/75 dB, 14 programe
Masina de spalat rufe LG F2WN2S7S3E

Product Name: LG F2WN2S7S3E

Product Description: LG F2WN2S7S3E este o masina de spalat rufe slim cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si capacitate de incarcare de 7 Kg. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si de o viteza maxima de 1200 rotatii pe minut.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.8

Summary

LG F2WN2S7S3E este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si motor economic si durabil. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG.ย 

Pros

+ design actual

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ tehnologii moderne

+ garantie 10 ani pentru motor

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– durata mare a programelor de spalare

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masina de spalat rufe este un consumator important de energie, de aceea este important sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Consumul energetic este strans legat si de capacitatea de incarcare, care trebuie aleasa in functie de numarul de persoane din casa. Alte specificatii importante sunt viteza maxima de centrifugare, numarul de cicluri de spalare sau sistemele si tehnologiile utilizate. LG F2WN2S7S3E este o masina de spalat rufe cu specificatii tehnice foarte bune iar in continuare va vom face o prezentare ale acestora.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe LG F2WN2S7S3E

LG F2WN2S7S3E – masina de spalat rufe slim

Masina de spalat rufe LG F2WN2S7S3E are un design actual, cu hublou supradimensionat si carcasa alba. Usa masinii are un diametru de 30 cm si se deschide la un unghi larg de 150 de grade care faciliteaza incarcarea rapida hainelor. Cuva masinii are un volum de 42 litri si dispune de o paleta din otel inoxidabil care nu permite dezvoltarea bacteriilor. Acest model este unul slim (60 x 45 x 85 cm), ceea ce inseamna ca poate fi instalat si in dependinte mai inguste. Desi dimensiunile sunt compacte, capacitatea de incarcare este de 7 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Motor Inverter Direct Drive economic

LG F2WN2S7S3E utilzeaza un motor Inverter Direct Drive de generatie noua, care beneficiaza de o extragarantie de 10 ani. Pe langa fiabilitatea excelenta, motorul are si un consum redus de energie incadrat in clasa A+++. Eficienta la centrifugate este de asemenea buna (clasa B pe o scara de la A la G). Viteza de centrifugare poate fi setata in 5 trepte intre 400 si 1200 de rotatii pe minut in functie de tipul articolelor spalate. Stoarse la viteza maxima, rufele vor avea un grad de umiditate de doar 53%. In ceea ce priveste zgomotul, acesta are o valoare de 59 dB pentru spalare si de pana la 75 dB pentru centrifugare.

Cicluri variate de spalare

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu selectorul rotativ in partea centrala si display-ul digital tactil in partea dreapta. Cele 14 cicluri disponibile permit spalarea in functie de tipul tesaturilor (bumbac, mixte, delicate, lana) sau al articolelor (plapumi, echipament sportiv, hainele bebelusilor). In plus, exista si un program de spalare usoara si unul de spalare rapida cu durata de doar 30 de minute. Durata unui program standard este destul de mare atat in cazul unei incarcaturi complete (228 minute) cat si partiale (210 minute). 

LG F2WN2S7S3E

Tehnologii de ultima generatie

Fiind un model de generatie noua (ca si LG F2WN2S6S3E, LG F4WN207N4E sau LG F2WN2S6S6TE), aceasta masina utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de producatorul sud-coreean. Cele mai importante sunt AI DD (optimizeaza modul de spalare in functie de greutatea si delicatetea rufelor) sau LG Steam (utilizeaza aburul fiebinte pentru eliminarea alergenilor si prevenirea formarii cutelor). Optiunile suplimentare includ pornirea intarziata (3-19 ore), prespalarea, clatirea intensiva sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design actual

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ tehnologii moderne

+ garantie 10 ani pentru motor

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– durata mare a programelor de spalare

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, LG F2WN2S7S3E este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si motor economic si durabil. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG. 

Tags: