Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80M4A43JW/LE review

  • Consum
    (5)
  • Tehnologii
    (4.8)
  • Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Samsung WD80M4A43JW/LE este o masina de spalat rufe cu uscator eficienta, cu un design elegant si un consum redus de energie. Meniul intuitiv cu display LED, garantia extinsa a motorului si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt argumente solide care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati. 

Masinile de spalat rufe cu uscator reprezinta o solutie comoda pentru spalarea si uscarea rapida a hainelor. Avantajele unui astfel de aparat electrocasnic sunt eliminarea spatiului necesar pentru uscarea rufelor si faptul ca hainele se vor usca rapid chiar si in timpul iernii, putand sa le purtati imediat dupa spalare si uscare. Dintre dezavantaje amintim consumul mai ridicat de energie si faptul ca anumite tesaturi mai sensibile se vor sifona in timpul procesului de uscare. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe cu uscator eficienta care este produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80M4A43JWLE

Masina eleganta de spalat rufe cu uscator

Samsung WD80M4A43JW/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design atragator de culoare alba si un hublou cu rama lata de culoare neagra si sticla transparenta Crystal Gloss. Acest model are dimensiuni de 60 x 60 x 85 cm, o capacitate de 8 Kg pentru spalare si 4.5 Kg pentru uscare fiind potrivita pentru familiile care au cel putin doi sau trei copii. Nivelul de zgomot pentru spalare de 54 dB si cel pentru uscare de 59 dB sunt destul de reduse insa cel pentru centrifugare de 73 dB ar putea sa fie deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Eficineta la spalare si uscare

Acest model are un consum redus de energie, fiind foarte eficient atat la spalare cat si la centrifugare, fapt confirmat de incadrarea in cea mai eficienta clasa: A. Consumul de energie pentru un program standard de spalare este de 1.04 kWh, iar pentru un ciclcu complet de spalare si uscare este de 5.44 kWh ceea ce inseamna un cost de aproximativ de 3.5 lei. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate reziduala de 44% dupa spalare, astfel ca vor necesita un timp mai redus pentru uscare. Consumul de apa pentru un ciclu standard este de  48 de litri, o valoare mica in comparatie cu alte masini cu dimensiuni si capacitate similare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WD80M4A43JWLE

Meniu si programe

Panoul de control este format din doua butoane pentru pornire/oprire si pauza, un afisaj cu led sub care se afla 5 butoane pentru personalizarea programelor de spalare si a celui de uscare si un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare. Samsung WD80M4A43JW/LE are 14 programe de spalare speciale pentru diferite tipuri de haine sau tesaturi precum bumbac, sintetice, Baby Care sau spalare zilnica, cel mai scurt dintre acestea avand o durata de 15 minute. Cel mai scurt ciclu complet de spalare si uscare este de 59 de minute, fiind insa potrivit pentru o cantitate de rufe de aproximativ 1 Kg.

Functii si tehnologii

Cea mai importanta tehnologie utilizata de acest model este Air Wash care permite indepartarea mirosurilor neplacute si a bacteriilor de pe hainele putin purtate doar cu ajutorul aerului fierbinte. Tehnologia Bubble Soak foloseste bulele de aer pentru indepartarea rapida a petelor iar Eco Bubble indeparteaza murdaria chiar si la temperaturi mai scazute ale apei. Alte functii utile sunt programarea intarziata sau blocarea accesului copiilor la meniul masinii. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa la 10 pentru motorul invertor digital.

Puncte tari

+ design elegant

+ capacitate mare de spalare si uscare

+ 14 programe de spalare

+ display LED si meniu intuitiv

+ garantie exstina de 10 ani la motor

+ tehnologii moderne dezvoltate de Samsung

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicata

– programele de spalare si uscare au o durata mare

Concluzii

In concluzie, Samsung WD80M4A43JW/LE este o masina de spalat rufe cu uscator eficienta, cu un design elegant si un consum redus de energie. Meniul intuitiv cu display LED, garantia extinsa a motorului si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt argumente solide care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.