LG F4WV309S6E, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: LG F4WV309S6E - 9 Kg, Clasa B, 1400 RPM, 14 programe, 72 dB
Masina de spalat rufe LG F4WV309S6E

Product Name: LG F4WV309S6E

Product Description: LG F4WV309S6E este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: LG

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

LG F4WV309S6E este o masina de spalat rufe cu capacitate generoasa de incarcare si design modern. Eficienta energetica buna, tehnologiile moderne si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG.

Pros

+ design actual;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor.

Cons

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Aparatele electrocasnice mari produse de companiile sud-coreene LG si Samsung se bucura de o popularitate in crestere in ultimii ani. Combinele frigorifice, frigiderele sau masinile de spalat rufe comercializate sub brandurile LG si Samsung au atat un design modern, cat si specificatii tehnice excelente. Mai mult, tehnologiile dezvoltate de cele doua companii asigura o utilizare facila si un consum redus de resurse. LG F4WV309S6E este o masina de spalat rufe de generatie noua, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe LG F4WV309S6E

LG F4WV309S6E – masina de spalat rufe din gama 2021

Masina de spalat rufe LG F4WV309S6E are un design modern, cu un hubou supradimensionat care are rama neagra si sticla transparenta. Peretii laterali au un design special care asigura reducerea vibratiilor si a zgomotului din timpul spalarii. Diametrul generos si unghiu larg de deschidere de 150 de grade permit incarcarea facila a rufelor si a altor articole mai voluminoase. Aceasta masina are o capacitate de incarcare de 9 Kg si dimensiuni de 60 x 56.5 x 85 cm, fiind potrivita pentru o familie formata din 4-5 persoane. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcar sunt: Samsung WW90T4040CE/LE, Samsung WW90T304MBW/LE, Bosch WAV28KH1BY sau Beko WUE9736XST.

Motor fiabil si economic

LG F4WV309S6E are un motor Direct Drive care are o fiabilitate foarte buna, confirmata de garantia extinsa de 10 ani oferita de LG. Pe langa fiabilitate motorul este si economic, consumul energetic fiind incadrat in clasa B pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare standard are un consum de 0.58 kWh si 50 de litri de apa si dureaza 3 ore si 48 de minute. Viteza de centrifugare poate fi setata in 5 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor sau articolelor pe care le spalati. Nivelul zgomotului poate atinge 73 dB pentru stoarcerea la viteza maxima, fiind mai redus decat in cazul masinilor de spalat de generatie mai veche. 

14 programe de spalare

Panoul de control contine un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital sub care se afla mai multe butoane tactile pentru diferite functii si optiuni. Cele 14 cilcluri disponibile permit spalarea in functie de tipul tesaturii (bumbac, bumbac eco, lana, mixte) sau al articolului spalat (plapumi, echipament sportiv sau hainele bebelusilor). Exista si un program de spalare silentioasa si unul de clatire si centrifugare.  

LG F4WV309S6E

Tehnologii moderne

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de LG precum LG Steam, care utilizeaza aburul fierbinte pentru a elimina pana la 99% dintre alergenii si bacteriile din haine. O alta tehnologie inovatoare este AI DD, care detecteaza automat tipul tesaturii si optimizeaza tipul spalarii pentru protejarea tesaturilor si reducerea consumului de energie si apa. Optiunile suplimentare includ prespalarea, clatirea suplimentara sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design actual;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, LG F4WV309S6E este o masina de spalat rufe cu capacitate generoasa de incarcare si design modern. Eficienta energetica buna, tehnologiile moderne si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG.