Beko B5WFU58415M, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Beko B5WFU58415M Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Beko B5WFU58415M

Product Name: Beko B5WFU58415M

Product Description: Beko B5WFU58415M este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Beko

[ Specificatii ]

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Beko B5WFU58415M este o masina de spalat rufe cu design elegant si eficienta energetica foarte buna. Conectivitatea Bluetooth, gama variata de programe si functii si garantiile extinse sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produse de Beko.

Pros

+ design modern;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse. 

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– exista doar 4 trepte de centrifugare.

Electrocasnicele moderne dispun de designuri atragatoare, care le permit instalarea in locuinte noi sau renovate recent. De exemplu, o masina de spalat rufe cu finisaje negre sau argintii se va putea integra perfect alaturi de un mobilier in culori complementare. Pe langa design, trebuie sa luati in considerare si specificatiile tehnice dintre care cele mai importante sunt eficienta energetica si consumul de apa, viteza de centrifugare, numarul de programe si functiile disponibile. Beko B5WFU58415M este o masina de spalat rufe cu design modern si specificatii tehnice foarte bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea. 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Beko B5WFU58415M

Beko B5WFU58415M – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Beko B5WFU58415M are un design interesant, cu o carcasa gri antracit, un hublou mare cu rama neagra si inel exterior argintiu. Insertiile argintii se regasesc atat in zona panoului de control cat si a sertarului pentru detergent. Pentru a reduce zgomotul si vibratiile, peretii laterali dispun de un design Box in box dezvoltat de inginerii de la Beko. In interior, conturul special al cuvei impreuna cu forma paletelor asigura o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii. Capacitatea de incarcare a acestui model este de 8 Kg, fiind un model potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane.

In ceea ce priveste dimensiunile, masina are o latime si o inaltime standard (60 x 84 cm) si o adancime mai mica (55 cm), instalarea putand sa fie facuta si intr-un spatiu mai ingust. Alte modele de masini de spalat rufe produse de Beko pe care le-am analizat recent sunt: Beko WUE8726XST sau Beko B5WFT58419W.

Eficienta energetica, centrifugare si zgomot

Eficienta energetica Beko B5WFU58415M

Beko B5WFU58415M are un motor ProSmart Inverter cu o eficienta energetica excelenta, care este incadrata in clasa A. Un ciclu standard de spalare are un consum de 47 kWh si 47 litri de apa si dureaza 3 ore si 38 de minute. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 600 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul hainelor sau al tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului poate atinge cel mult 72 dB in cazul centrifugarii la viteza maxima, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.

Panou de control, programe si functii

Beko B5WFU58415M

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un disc rotativ mecanic pentru alegerea ciclurilor de spalare si un display digital cu selectoare tactile pentru modificarea optiunilor sau activarea functiilor suplimentare. Controlul masinii se poate realiza prin intermediul aplicatiei HomeWhiz gratie conectivitatii Bluetooth.  Programele de spalare includ 14 optiuni: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, Xpress, Lana, Echipament sportiv, Descarcare program, SteamTherapy, Hygiene+, Camasi, Geci cu puf, StainExpert, Inchise, Clatire si Stoarcere + evacuare. Pe langa acest programe mai puteti descarca alte 5 cicluri de spalare: Mixte, Perdele, Jeans, Jucarii de plus si Prosoape. 

Cele mai importante functii optionale sunt: AddXtra (adaugarea sau scoaterea unor articole in primele 5 minute ale ciclurilor de spalare), Fast+ (reducerea timpului de spalare cu pana la 50%) sau Anticrease (impiedicarea sifonarii rufelor gratie miscarilor lente ale cuvei).

Sisteme, tehnologii si garantie

Acest model utilizeaza mai multe sisteme moderne dezvoltate de Beko precum sistemul electronic de control al balansului pentru reducerea vibratiilor sau sistemul automat de reglare al consumului de apa. Pe langa acestea masina dispune si de numeroase tehnologii inovatoare precum:

 • OptiSense – optimizeaza consumul de energie si apa cu ajutorul a 4 senzori speciali;
 • Silent Tech – asigura o functionarea silentioasa gratie motorului ProSmart Inverter si a designului peretilor laterali;
 • SteamCure – utilizeaza aburul fierbinte la inceputul sau sfarsitul ciclului de spalare pentru inmuierea petelor sau prevenirea formarii cutelor.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani, iar motorul ProSmart Inverter dispune de o garantie de 10 ani. Pentru a beneficia de aceste garantii va trebui sa inscrieti produsul pe site-ul Beko.

Puncte tari

+ design modern;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse. 

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– exista doar 4 trepte de centrifugare.

Concluzii

In concluzie, Beko B5WFU58415M este o masina de spalat rufe cu design elegant si eficienta energetica foarte buna. Conectivitatea Bluetooth, gama variata de programe si functii si garantiile extinse sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produse de Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko B5WFU58415M