Masina de spalat rufe Electrolux EW6S426W review

Electrolux EW6S426W
  • Consum
    (5)
  • Functii si optiuni
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Electrolux EW6S426W este o masina de spalat compacta cu un design elegant si un consum redus de energie si apa. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Electrolux. 

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe slim sunt ideale pentru instalarea sub blatul de lucru dintr-o bucatarie ingusta dar si intr-o baie mica sau intr-o nisa de pe hol. Aceste masini au o capacitate mai mica de incarcare, fiind in general destinate utilizarii de catre persoanele care locuiesc singure sau de catre familiile fara copii. Ca si in cazul masinilor de spalat cu dimensiuni standard, cele mai importante specificatii pe care va trebui sa le luati in considerare pentru masinile de spalat slim sunt consumul apei si cel energetic, viteza maxima de centrifugare sau nivelul zgomotului de spalare si centrifugare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe slim cu specificatii tehnice excelente care este produsa de Electrolux.

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S426W

Masina de spalat rufe compacta

Electrolux EW6S426W este o masina de spalat rufe slim cu un design elegant de culoare alba si un hublou supradimensionat cu rama ingusta si sticla transparenta. Hubloul larg permite incarcarea usoara chiar si a rufelor mai voluminoase iar cablul de alimentare are o lungime de 1.8 metri. Acest model are o adancime de doar 42 cm si o capacitate de incarcare de 6 Kg, suficienta pentru familiile formate din cel mult 3 membri. 

Consum redus de apa si energie

Motorul masinii de spalat rufe Electrolux EW6S426W este unul foarte economic, consumul mediu anual de energie de 153 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++. Consumul mediu anual de apa de 9.999 litri este de asemenea unul scazut, eficienta la centrifugare fiind incadrata in clasa B. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un nivel de umiditate de 53% dupa spalare si stoarcere, necesitand un timp de uscare mult mai scurt. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este unul rezonabil, insa cel de centrifugare poate ajunge pana la 79 dB, un nivel deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Electrolux EW6S426W

Programe variate de spalare

Panoul de control consta intr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un buton pentru pornire si un display  digital incadrat de mai multe butoane cu touch pentru diferite functii si optiuni. Acest model are 14 programe de spalare pentru anumite tipuri de tesaturi (matase, lana, bumbac, denim sau sintetice) ori haine (jeans sau sport). In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 14 minute potrivit pentru o cantitate redusa de haine. Masina dispune de mai multe sisteme si functii moderne precum Eco Time Manager care permite reducerea duratei ciclurilor de spalare, pornire intarziata pentru spalarea rufelor atunci cand nu sunteti acasa sau calcare usoara pentru tesaturile delicate. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital mare

+ eficienta energetica excelenta

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ 14 programe de spalare

+ functii si optiuni utile

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– zgomot ridicat de centrifugare

– programele de spalare au o durata destul de mare

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW6S426W este o masina de spalat compacta cu un design elegant si un consum redus de energie si apa. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Electrolux. 

Manual Electrolux EW6S426W