Star-Light WMV-710D, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa A+++, 1000 RPM – Pareri si Review

Star-Light WMV-710D - 7 Kg, Clasa A+++, 15 programe, 1000 RPM
Masina de spalat rufe Star-Light WMV-710D

Product Name: Star-Light WMV-710D

Product Description: Star-Light WMV-710D este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1000 de RPM.

Brand: Star-Light

 • Design
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si functii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Star-Light WMV-710D este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si pretul accesibil sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe comercializata sub brandul Star-Light.

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica buna

+ 15 cicluri de spalare

+ functii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– nivelul zgomotului este destul de mare

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 RPM

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe sunt aparate electrocasnice care au in general preturi de achizitie mari. Cu toate acestea, exista modele de masini de spalat rufe din gama entry-level care pot fi achizitionate si cu un buget mai mic de 1.200 de lei. Aceste modele sunt de regula produse de companii autohtone precum Heinner, Star-Light sau Arctic si au designuri exterioare simple si specificatii tehnice destul de slabe. Exista insa si exceptii iar una dintre acestea este modelul  Star-Light WMV-710D a carui prezentare o veti gasi in continuare.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-710D

 Star-Light WMV-710D – masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-710D are un design modern cu display digital mare si hublou cu rama argintie si sticla albastra. Lateralele masinii au un design special care contribuie la reducerea vibratiilor si a zgomotului. Hubloul are un diametru generos care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor sau articolelor mai groase. Capacitatea de incarcare a masinii este de 7 Kg de rufe, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Alte modele de masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcare sunt: Candy RO4 H7A2TCEX-S, Bosch WAN28162BY, LG F2WN2S7S3E sau BEKO DF 7412 PA. Dimensiunile masinii sunt in concordanta cu capacitatea de incarcare (59.7 x 52.7 x 84.5 cm) ceea ce inseamna ca o veti putea instala chiar si sub blatul din bucatarie.

Eficienta energetica buna

Star-Light WMV-710D are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ consumul anual de energie fiind estimat de producator la 195 kWh. Acest consum are un cost lunar de 11.5 lei la care se adauga cel pentru consumul de apa care este de 825 de litri/luna (9900 litri /an). Din pacate, viteza maxima de centrifugare este de doar 1000 de rotatii pe minut, astfel ca rufele vor avea un grad mai ridicat de umiditate dupa spalare. Nivelul zgomotului variaza intre 58 dB pentru spalare si 78 dB pentru centrifugarea la viteza maxima, putand fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Star-Light WMV-710D

Gama variata de programe

Panoul de control este format dintr-un selector rotativ mecanic, un display digital cu afisaj galben si mai multe butoane tactile. Cele 15 cicluri de spalare includ optiuni in functie de tesatura (bumbac, lana, sintetice, delicate) sau de tipul articolelor (echipament sportiv, jeans, hainele bebelusilor sau ale persoanelor sensibile). In plus, exista un program zilnic cu durata de 60 de minute si unul rapid care dureaza doar 15 minute. Optiunile suplimentare includ pornirea intarziata, prespalare, calcare facila sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica buna

+ 15 cicluri de spalare

+ functii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de mare

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 RPM

Concluzii

In concluzie, Star-Light WMV-710D este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si pretul accesibil sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe comercializata sub brandul Star-Light.