Masina de spalat rufe Hotpoint RSG724JAEU review

  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (3.8)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.3

Sumar

Hotpoint RSG724JAEU este o masina de spalat moderna cu o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie. Display-ul digital, cele 14 programe de spalare si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui model.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe sunt alaturi de combinele frigorifice unele dintre cele mai mari consumatoare de energie din orice casa, de aceea este indicat sa alegeti un model cu o eficienta energetica cat mai buna. Alte aspecte importante in alegerea unei masini de spalat potrivite sunt capacitatea de incarcare a rufelor si dimensiunile, nivelul zgomotului de spalare si al celui de centrifugare dar si numarul programelor de spalare sau a functiilor si optiunilor suplimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu o eficienta energetica excelenta care este comercializata sub brandul Hotpoint.

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG724JAEU

Masina de spalat rufe cu design modern

Hotpoint RSG724JAEU este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare alba si un hublou cu sticla transparenta si rama neagra. Hubloul are deschidere standard spre stanga si un diametru suficient de mare care permite incarcarea usoara chiar si a hainelor mai voluminoase sau a paturilor si draperiilor mai mari. In plus, sigiliul hubloului este antimicrobian ce reduce proliferarea microbilor si bacteriilor. Masina are dimensiuni de 54 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind un model optim pentru familiile care au unul sau doi copii.

Consum redus de energie si apa

Asa cum am specificat anterior, Hotpoint RSG724JAEU are un consum energetic foarte redus, care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul anual de apa de 10.880 de litri este de asemenea unul redus, mai ales daca luam in considerare capacitate de incarcare a acestui model. Nivelul zgomotului de spalare de 54 dB este destul de scazut, ceea ce nu se poate spune si despre zgomotul de centrifugare care poate ajunge pana la 81 dB. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un nivel de 53% de umiditate dupa spalare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Consum Hotpoint RSG724JAEU

Meniu si programe de spalare

Panoul de control are un display digital colorat care este incadrat de 6 butoane pentru diferite functii si optiuni, un buton rotativ mai mare pentru selectarea programului de spalare si doua butoane mai mici pentru pornire/oprire si pauza. Masina dispune de 14 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi dar si pentru lenjerie, prosoape, perdele sau pilote. Alte programe utile sunt cel antialergic pentru hainele bebelusilor sau ale persoanelor sensibile sau programul rapid care are o durata de doar 30 de minute.

Tehnologii si optiuni

Cele mai importante tehnologii utilizate de acest model sunt Direct injection care preamesteca detergentul cu apa pentru activarea rapida a enzimelor din detergent sau Digital Motion Technology care utilizeaza 10 miscari diferite ale tamburului pentru indepartarea petelor dificile. Masina dispune de functie de pornire intarziata dar permite si personalizarea programelor de spalare prin modificarea temperaturii sau prin introducerea optiniunii de clatire suplimentara.

Puncte tari

+ design modern

+ consum foarte redus de energie

+ display digital

+ 14 programe de spalare

+ hublou cu sigiliu antimicrobian

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Hotpoint RSG724JAEU este o masina de spalat moderna cu o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie. Display-ul digital, cele 14 programe de spalare si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui model.