Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE review

  • Programe
    (4.5)
  • Eficienta
    (5)
  • Consum
    (5)
4.8

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Atunci cand te afli in cautarea unei masini de spalat rufe descoperi ca exista o varietate atat de mare de modele ca iti este aproape imposibil sa te hotarasti asupra uneia. Dar atunci cand incerci sa te hotarasti asupra unui model trebuie sa stii care sunt specificatiile ei si daca acestea sunt potrivite pentru tine. Iar daca ai o familie mai numeroasa care are nevoie de o masina de spalat rufe cu o capacitate mai mare sau pur si simplu preferi sa speli mai rar si iti doresti, in acelasi timp, ca aceasta sa nu consume foarte multe resurse poti sa te indrepti spre modelul Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE.

Masina-de-spalat-Samsung-Eco-Bubble-WF8EF5E0W4W

Aceasta masina de spalat rufe utilizeaza un sistem inovativ brevetat de Samsung care se numeste Eco Bubble si care presupune amestecarea detergentului cu apa si aer inainte de inceperea ciclului de spalare. Astfel acest amestec intra mai usor decat detergentul concentrat in tesaturi si ofera o curatare a petelor mai eficienta chiar si in apa rece. Prin urmare ajutandu-va sa economisiti energie electrica, masina nefiind nevoita sa incalzeasca apa. Iar faptul ca este o masina ce va ajuta sa economisiti energia electrica este foarte usor de observat din specificatiile acesteia prin intermediul clasei energetice in care se afla, adica A+++.

Samsung-Eco-Bubble

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Pe langa faptul ca acest model este unul care va ajuta sa faceti economii la energia electrica este si un produs cu un design elegant care se va potrivi perfect in casa dumneavoastra, in plus acesta are culoarea alba, care se potriveste oriunde. In partea de sus sunt dispuse butoanele pentru pornire, pauza si pentru setarea programelor si, de asemenea, se gaseste si ecranul LCD pe care poti vedea setarile sau combinatiile de setari pe care le faci, dar si timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalare.

Asa cum spuneam si la inceput, este o masina potrivita pentru familiile numeroase sau pentru cei care aleg sa spele ceva mai rar pentru ca are o cuva suficient de mare pentru a permite incarcarea acesteia cu 8 kg de rufe. Iar cele 1400 rotatii pe minut in timpul centrifugarii te asigura ca rufele vor fi aproape uscate dupa terminarea ciclului de spalare.

Samsung-Eco-Bubble-WF8EF5E0W4W

Programele de spalare pe care le regasim la aceasta masina de spalat rufe sunt: bumbac, sintetice, spalare super eco, Baby Care, Stain Away, Daily Wash, lana, spalare manuala si spalare rapida de 15 minute, aceasta fiind foarte utila in momentele in care te grabesti, dar ai totusi nevoie sa speli anumite obiecte de imbracaminte sau nu numai.

Asadar daca va aflati in cautarea unei noi masini de spalat si vreti ca aceasta sa fie si incapatoare, adica sa aiba o capacitate de incarcare de 8 kg, si dintr-o clasa energetica superioara, cum este A+++, dar sa aiba si 1400 RPM atunci puteti sa va indreptati atentia spre acest model de la Samsung. Dar daca va doriti sa o si cumparati trebuie sa fiti pregatiti si din acest punct de vedere pentru ca pretul este unul superior, dar adecvat specificatiilor produsului.

 

One Comment